Gebelik

başka doktora gittim bebeğin daha çok küçük dedi adet tarihimi sordu söyledim adet tarihimle bebeğin oluşması uymuyor dedi pazartesi günü büyük renkli ultrasyona katacam dedi sakın kendini kimseye ellettirme kürdaj olim da deme iki doktorun söylediğinin arasında fark var kafam iyice karıştı eyer bi sorun varsa yine de anne aşerir mi bana yardımcı olun 4 senedir bu bebeği bekliyoruz
Hesaplama sistemini bende anlamis degilim. Neden son adet tarihinin ilk gununden itibaren hesaplama yapiliyor. Adet bitiminden 4veya 5 gün sonra yumurtlama olmuyormu döllenmede o zaman oluyo niye bu sekilde hesaplama yapiliyorki. Bana da söylemişlerdi bende degisik doktorlara cok gittim hepsi riskli olduğunu söylemişti. Ama hepsi de farklı şeye bağlıyorlardi.. Allah herkseh sabır versin. Yardımcısı olsun. İnş bende yaşayan başkalarıda böyle bir şeylerle bir daha karşılaşmayız. Bu nasip olmadı diğer olacak çocuklarımız Allahin izniyle kucağımiza almak nasip olur.

Rahiminde perde olan 2 arkadaşım sağlıkla doğum yaptı.hatta sonradan öğrenmişler.biriside yarım rahimliymiş mesela.onlar sağlıkla doğurdu benim herşey düzgündü 2 kayıp yaşadım.
Önce iyi bir doktora muayne olun sorunu halledin sonra nasipse olur zaten

amin inşallah hepinizin desteğine çok teşekkür ederim umarım bir sorun çıkmaz söyledikleriniz çok iyi geldi bana

Back
X