- Emoji Skoru
- 93
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Adet dönemindeki göğüs hassasıyeti ile gebelikteki göğüs hassasiyetı aynımı hanımlar bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
Canımmm benım çok teşekkür ediyorumCanım herkese göre değişebilir tabi ama gebelikte uçları kesik gibi acırmış diye duydum üzerine yatamayanlar falan da var o derecr
Beni adet öncesi hep yanlardan sancır an sancılar grer ve anlarım geleceğini
Gebelik belşrtisini yaşamadım henüz
İnşallah hamilesindir
Herkeste farklı o. Benim normalde de olmaz hamilelikte de olmadı. Sadece uçları koyulaştıAdet dönemindeki göğüs hassasıyeti ile gebelikteki göğüs hassasiyetı aynımı hanımlar bir bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
Canım benımde normalde adet günlerimde de acır goguslerım ama bu defa adetimden baya önce başladı agrım hani yan yatıp dokunduğum zaman bile sızlıyor adetime 7 gün var daha bende 4 gün kala falan başlıyordu böyle olunca bir şüphelendim açıkçası bırlıktelıgımızın de bugün 4. Günü kan versem mi bilemedim ?Canım benim bazen dokunsam canım çıkar o derece ağrır bazen de tık yok .. adet belirtileri böyle napcan ama inşallah hamilesindir ☺ Çift çizgiyi görmeden kendini ümitlendirme derim ben ☺☺
Benı mahvediyor acısından yatıp uyuyamıyorum çok ağırlaştı ve sertleşti aynı zaman da acıHerkeste farklı o. Benim normalde de olmaz hamilelikte de olmadı. Sadece uçları koyulaştı
Benim de erken başladığı oluyor bazen cnm bence biraz daha bekle ki varsa da çıkmaz daha erken kuzumCanım benımde normalde adet günlerimde de acır goguslerım ama bu defa adetimden baya önce başladı agrım hani yan yatıp dokunduğum zaman bile sızlıyor adetime 7 gün var daha bende 4 gün kala falan başlıyordu böyle olunca bir şüphelendim açıkçası bırlıktelıgımızın de bugün 4. Günü kan versem mi bilemedim ?
Teşekkür ediyorum bitanem cevabın için bakalım inşallah gebelık vardır , en kısa zaman da güzel haberlerle gelirim inşallah , rabbım en hayırlı bir şekilde nasip etsinBenim de erken başladığı oluyor bazen cnm bence biraz daha bekle ki varsa da çıkmaz daha erken kuzum ☺
Amin canım aminTeşekkür ediyorum bitanem cevabın için bakalım inşallah gebelık vardır , en kısa zaman da güzel haberlerle gelirim inşallah , rabbım en hayırlı bir şekilde nasip etsin ❤❤
Aminnn birtanem inşallahAmin canım amingüzel haberlerini bekliyoruz inşallah ☺