- 1 Haziran 2018
- 5.338
- 16.440
- 248
- Konu Sahibi Melisss123
-
Gebelik testi alacağım ama hangisini alsam bilemedim gerçeklik payına inanmak istiyorum hastaneye asla gidemem bu sebeple
Eczaneden alamam kimlik isterler ben ailemle yaşıyorum internetten alacağım o yüzdenben hiç markalarına bakmadım aslında bu zamana kadar, eczaneye en güvenilir testten verir misiniz diyin
Eczaneden alamam kimlik isterler ben ailemle yaşıyorum internetten alacağım o yüzden
emin misinizKimlik falan istemezler
emin misiniz
Çok eminimemin misiniz
İlaç alırken falan istiyorlar ya ondan san isterler diye düşünmüştümistemiyorlarrr
Ben yeni üye oldum bilmiyorum kimle karıştırdın ama bu ortam da ilk defa bulunuyorumbi dk ya, siz aynı kişi misiniz nickleriniz de benziyor. bir ara buraya dadanmıştı birileri hep aynı soruyu soruyordu ''hamile olabilir miyim?''
hamile olmadığınıza ikna etmeye çalışmıştık forumca, inanmamıştınız devamlı sorular soruyordunuz böyle.
inatçı sorgulamalarınızdan tanıdım
Çok teşekkür ederimÇok eminim
bisey diyecem kimsenin ozeli beni ilgilendirmez sadevce beraber olmayi biliyorsun hamile kalma sansinda oldugunj dusun bir cocuga sorsan bu devirde koruma yontemini bilr cok aptalca sorular soruyorsuni yok emin misiniz yok son kararin mi sizin gibiler kafa bulmak icin soru sorarlar sadeceemin misiniz
Ben korunma yönetimini sormadım sen kimsin de benim hayatımı sorguluyorsun senin gibilerinden akıl almaya çalışan olmadı herkes kendi hayatına baksınbisey diyecem kimsenin ozeli beni ilgilendirmez sadevce beraber olmayi biliyorsun hamile kalma sansinda oldugunj dusun bir cocuga sorsan bu devirde koruma yontemini bilr cok aptalca sorular soruyorsuni yok emin misiniz yok son kararin mi sizin gibiler kafa bulmak icin soru sorarlar sadece
Yani 1 2 gün normalde geçikiyor mu yoksa ilk defa mı olduBekarım ben ama bir ilişkim var ve cinsel birlikteliğim oldu 1 ay önce kadar adet günüm de dündü iki gün önce yüne bir birliktelik yaşadım adet günüm dündü ama olmadım hasta çok korkuyorum
İki aydın gayet düzenliydi ayın 11 ydi ben ondan şüphelendimYani 1 2 gün normalde geçikiyor mu yoksa ilk defa mı oldu
Bence şüphe duyucak bişey olmaz zaten içine şey yapamadığı sürece ihtimal çok az o kadar insan içine yaptığı halde çocuk olmuyor ve sinirden erken olabilirsin adeti veya geç olabilirsinİki aydın gayet düzenliydi ayın 11 ydi ben ondan şüphelendim
İnşallaj öyledir bir kaç gün daha bekleyeceğim çok teşekkür ederim canımBence şüphe duyucak bişey olmaz zaten içine şey yapamadığı sürece ihtimal çok az o kadar insan içine yaptığı halde çocuk olmuyor ve sinirden erken olabilirsin adeti veya geç olabilirsin
Bende de senin dediğim gibi şeyler oldu ama ya sevgilin ya sen korun yani devam edilecekse cinsel birlikteliğeİnşallaj öyledir bir kaç gün daha bekleyeceğim çok teşekkür ederim canım
Kesinlikle haklısın çok teşekkür ederim germektenBende de senin dediğim gibi şeyler oldu ama ya sevgilin ya sen korun yani devam edilecekse cinsel birlikteliğe
Ben asla kötü bişey düşünmüyorum hayat bizim hayatımız zaten ben bu gün mutluysam mutluyum biraz motive edeyim seni hamile kalma sakın ama devam et değecek bir insansa :)Kesinlikle haklısın çok teşekkür ederim germekten
Ya çok tatlısın cidden çok teşekkür ederim anlayışın içinBen asla kötü bişey düşünmüyorum hayat bizim hayatımız zaten ben bu gün mutluysam mutluyum biraz motive edeyim seni hamile kalma sakın ama devam et değecek bir insansa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?