Gebelik

bi dk ya, siz aynı kişi misiniz nickleriniz de benziyor. bir ara buraya dadanmıştı birileri hep aynı soruyu soruyordu ''hamile olabilir miyim?''
hamile olmadığınıza ikna etmeye çalışmıştık forumca, inanmamıştınız devamlı sorular soruyordunuz böyle.
inatçı sorgulamalarınızdan tanıdım

İlaç alırken falan istiyorlar ya ondan san isterler diye düşünmüştüm
Ben yeni üye oldum bilmiyorum kimle karıştırdın ama bu ortam da ilk defa bulunuyorum

bisey diyecem kimsenin ozeli beni ilgilendirmez sadevce beraber olmayi biliyorsun hamile kalma sansinda oldugunj dusun bir cocuga sorsan bu devirde koruma yontemini bilr cok aptalca sorular soruyorsuni yok emin misiniz yok son kararin mi sizin gibiler kafa bulmak icin soru sorarlar sadece

Ben korunma yönetimini sormadım sen kimsin de benim hayatımı sorguluyorsun senin gibilerinden akıl almaya çalışan olmadı herkes kendi hayatına baksın

Bekarım ben ama bir ilişkim var ve cinsel birlikteliğim oldu 1 ay önce kadar adet günüm de dündü iki gün önce yüne bir birliktelik yaşadım adet günüm dündü ama olmadım hasta çok korkuyorum
Yani 1 2 gün normalde geçikiyor mu yoksa ilk defa mı oldu

İki aydın gayet düzenliydi ayın 11 ydi ben ondan şüphelendim
Bence şüphe duyucak bişey olmaz zaten içine şey yapamadığı sürece ihtimal çok az o kadar insan içine yaptığı halde çocuk olmuyor ve sinirden erken olabilirsin adeti veya geç olabilirsin

Bence şüphe duyucak bişey olmaz zaten içine şey yapamadığı sürece ihtimal çok az o kadar insan içine yaptığı halde çocuk olmuyor ve sinirden erken olabilirsin adeti veya geç olabilirsin
İnşallaj öyledir bir kaç gün daha bekleyeceğim çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…