Gebelik

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
402
53
Gecikmeyi Ella hapından sanıyordum. Ama sanırım hamileyim. Aynı zamanda haşimato hastasıyım. Hastaneye de şu zamanda gidemiyorum. Bu durumda hem dahiliyeye hem de kadın doğuma gitmem gerekiyor. Çok korkuyorum.

Test mi yaptırdın canım nerden anladın hamile olduğunu hasimato için ilac kullanıyorsan gerek yok gitmene. Bende levotiron kullanıyorum devam ediliyor zaten.

Test mi yaptırdın canım nerden anladın hamile olduğunu hasimato için ilac kullanıyorsan gerek yok gitmene. Bende levotiron kullanıyorum devam ediliyor zaten.
Yok test yaptırmadım ama saç dökülmesini ilk hamileliğimde yaşadım bir de şuan yaşıyorum. Ve hani doktorum bana planlı gebelik düşün demişti hani değerlerimin düzelmesi için. Öyle abartılacak kadar yüksek yada düşük değerler değiller ama öyle demişti. 25 mg kullanıyordum artık 50 mg kullanıyorum. Hani haşimato da düşük riski ne kadar var bilmiyorum ama zihin engelli olmasın diye doktorlar öyle kontrole gelin diyor ben de büyük şehirdeyim çıkamıyorum coronadan korkuyorum ayrıca diğer bebeğimi de düşünmek zorundayım hani idrar testi yapacağım onu da internetten söyleyeceğim bakalım testleri bir de kullanmam gereken vitaminler var kafamm çok karışık

Back
X