Gebelik

Denizdemiirr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
64
45
3
24
1.65 boy ve 94 kiloyim kilo da gebeliğe engel mı çünkü çevremdekiler hep kilomdan dolayı gebe kalamadıgımdan bahsediyorlar

Önceki gittiğin doktor demişti kilo vermem lazım diye ama bi tanıdığım da 130 kiloydu ilk hamileliğinde şuan 3. Çocuğunu doğurdu insandan insana değişiyor sanırım
Evet canım var kilololu hamile kalan ama sağlık açısından iyi değil zaten nezamndır istiyorsun

Canım herkeste Farklı bende 94 civarı hamile kalmıştım 170 boyundayım bir arkadaşım 160 boyunda 105 kiloyla hamile kaldı bu biraz şans işi ve yumurtlamana ve adet düzenine bağlı bunlar nasıl önemli olan testlerin hormonlarına baktır derim ben insülin direnci de cabası ..

Ozaman erken canım biraz kilo vermeye çalış inşallah nasip olur çevredekileri takma ağzı olan konuşuyor işte başka sorun varmı olmaması için
Simir testinde iltihap çıkmış ilaç kullandım hsg de çekildi 1 buçuk hafta oldu işte karnımda kasılmalar kasığımda ağrılar başladı test yapsammı yapmasam mı diye düşünüyorum 1 buçuk haftadan belli olur mu?

Gittim hastaneye tahliller yapıldı hsg çekildi hsg den sonra gebelik biraz daha kolaylasıyormus eşimde bi sıkıntı yokmuş o yüzden biraz bekleyip gidiyim demiştim hormon testi yapıldı ama sonuç almadım daha

Adeti bekleyn.. yerleşme aşaması 10 günü buluyor

Gittim hastaneye tahliller yapıldı hsg çekildi hsg den sonra gebelik biraz daha kolaylasıyormus eşimde bi sıkıntı yokmuş o yüzden biraz bekleyip gidiyim demiştim hormon testi yapıldı ama sonuç almadım daha
Çok güzel eşinde problem yokmuş işte Tüplerinde açıksa eğer amh değerine göre gebe kalmayı kolaylaştırıcı ilaçlar verilirse Allah’ın izniyle güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…