Gebelik

Hulya6230

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2020
54
5
1
23
Arkadaşlar evliligimde5.aya girmek üzereyim normalde 28 günde bir adet olan biriyim bu ay adetim 4 gün gecikti ve 5.gün kanamam geldi ama 2 gun sürdü 2.günün sonunda kahverengi gelmeye başladı kanamamdan önce erken ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı dün yaptım test yine negatif çıktı kanamam gelmeden önce belimde göğsümde ağrı vardı mide bulantım oluyordu birde karnımın altında şişlik hissediyordum ne yapmam gerek

İki tarafta soru açmama gerek yokdu bence gebeliğe haizlikta zaten yorum yapıyoruz ve yaptıkta görünce bilgimiz oldukca farklı yerlerde konu açmama gere yok konu hakkında bilgisi olan arkadaş yaziyo herkes her saniye burda olamıyor maalesef anladık yazdık yorumlari zaten bı tane buraya açmama gerek yoktu yapacak birşey yok beklemek gerekir şişlik yerinden de olabilir herşey olabilir burda birşey söylesek yanlış teşhis konulmuş olur. Çok hızlı yemekten de olabilir havanın çok gidip yemeğin sinirimiyle alakalı

Bu konuyu çok düşünüyorum biliyorum ama korktuğum için doktora gitmek istemiyorum bu konuda çok istekliyim bu durum hamilelik belirtisi mi yoksa başka hastalık belirtisi olabilir diye çok dusunuyoeum

Bu konuyu çok düşünüyorum biliyorum ama korktuğum için doktora gitmek istemiyorum bu konuda çok istekliyim bu durum hamilelik belirtisi mi yoksa başka hastalık belirtisi olabilir diye çok dusunuyoeum
Olabilir ilk kanama zaten kahverengi gelir sonra kırmızı ya döner adettir zaten ama iki gün surduyse bekle bir hafta yada iki üç gün geçsin test yap doktor a 10 gün geciksin eğer çok gecikirse git doktora hormonların da sorun olabilir kiminde hamilelik kiminde hastalık bnde ki aynı şekilde idi adet oldum hastalık çıktı ilaç la düzeltiliyor herkezde farklıdır.. gecikince test yap anlaşılır üç gün geciksin bekle bakalım

Benim adetim 4 gün gecikti 5.günün sabahı kanamam geldi ama iki gün surdu

Aynı şeyleri yaşıyorum şu an. İlk gün kahverengi lekelenme oldu, ikinci gün normal kanama oldu. Sonra da kanama bitti. Yani kanama 1, lekelenme 2 gün sürdü. Benim sadece 1 gün ağrım olur. 8 gündür ağrı çekiyorum kasıklarımda. Zayıf biriyimdir ve şişkinlik sorunum olmaz ama şu an şişliğim var. Yarın doktora randevu aldım. Bir sorun varsa tedavi olayım diye. Ama bu şekilde gebe olanlar da var. Yarın doktor beni yönlendirirse sana da söylerim canım. Endişeni anlıyorum, stres yapma

Kırmızı kanama regldir kaç gün sürerse sürsün gebelık testiniz de negatif çıktığı ıcınde gebe değilsiniz

Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…