Gebelik

Elvin4701

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
3
0
1
27
Merhabalar. Bnm adetim şuana kdr en geç 31.gunde olurdu fkat şuan 33.gundeyim ve hala adet olmadim adet olmam gereken tarih 14 marttı bugun 18mart herhNgi bir belirti bisi de yok 5 gün gecikti dün kan tahlili verdim negatif çıkti ilk defa başima boyle birşey geliyor acaba adet gecikmesi mi yoksa geç döllenme mi yoksa baska sorunmu var

5 gun gecikme ile kanda cikan sonuç dogrudur.

Bende aynı durumdayım ya pazar gününden adet olmayı bekliyorum bugün 31 ci gün adet belirtilerim var ama olmadım dün albi testle test yaptım negatif mevsimselmi acaba

Bende aynı durumdayım ya pazar gününden adet olmayı bekliyorum bugün 31 ci gün adet belirtilerim var ama olmadım dün albi testle test yaptım negatif mevsimselmi acaba
Olabilir. Ama öğrendiğim bilgilere vücut kendini hazirliyormuş rahim yani genellikle bu şeklde düzensizleşip bi kaç ay icersinde gebe kaliniyormuş

Olabilir. Ama öğrendiğim bilgilere vücut kendini hazirliyormuş rahim yani genellikle bu şeklde düzensizleşip bi kaç ay icersinde gebe kaliniyormuş
Ben gebelik planlamıyorum açıkçası mevsimsel olduğunu düşünüyorum baya stres oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…