• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovilasyon testi / kürtaj

Dün de bugün de pik diye düşünüyorum bugün çok daha koyuydu t çizgisi tamamen ama bir kaç gün daha bakıcam bakalım muhtemelen yumurtlamadır gebelik olduğunu düşünmüyorum 😕 işte benim kafamı karıştıran yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursam 60 günü buluyor biraz tuhaf geldi

Dün de bugün de pik diye düşünüyorum bugün çok daha koyuydu t çizgisi tamamen ama bir kaç gün daha bakıcam bakalım muhtemelen yumurtlamadır gebelik olduğunu düşünmüyorum 😕 işte benim kafamı karıştıran yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursam 60 günü buluyor biraz tuhaf geldi
Evet o baya tuhaf işte zaten bir kontrolünüz vardı o zamana ne olduğu iyice belli olur

Merhabalar. 25 martta 6+5 bebeğime kürtaj oldum. Hala da adet olmadım. 3 gün önce beta baktırdım <2 çıkmıştı yani negatif. Çok ağrım oldugu için adet olacağımı düşündüm ama olmadım. (Kadın doğuma randevu aldım gününe 10 gün var) Bugün ovilasyon testi yaptım ekliyorum fotoğrafı. Fakat eşim görevde yarın gelecek. Şuan pik mi?
Regl olmadıysaniz doktorunuz adet duzenleyici ilac verecektir. Benim doktorum eğer bir ay içerisinde olmazsam haber vermemi ve adet duzenleyici vereceğini söyledi

Regl olmadıysaniz doktorunuz adet duzenleyici ilac verecektir. Benim doktorum eğer bir ay içerisinde olmazsam haber vermemi ve adet duzenleyici vereceğini söyledi
Burda randevular çok yoğun ve tek doktor olduğu için çok ileri tarihli var ama hafta içi özelde bi yere gideceğim bu gidişle 🤦🏻‍♀️

Back
X