Millet aylarsa uğraşıyo olmuyo eğer hamileyseniz mucize olur test yapNişanlım biraz vajinamin biraz elimin ve biraz da kıyafetimin üzerine boşaldı. 3 gün adetim gecikti ve o boşaldıığı zaman da adettim. Hamile kalır mıyım yaaa?
Off yapicam 7 günün geçmesini bekliyorumMillet aylarsa uğraşıyo olmuyo eğer hamileyseniz mucize olur test yap
Evet bi hata yaptm pişman oldum zaten sizlere de burda beni biraz rahatlatmaniz için yazıyorum. Bu ön yargı neden?sorumluluğunu alamicağınız işlere bulaşmasanz keşke
Ayyy 1 saat oncede aynı konuyu actn. Adetsin ve iliskiyemi giriyosun kusucm smdi. Cok sakıncalı enfeksiyon kaparsn baska seylerle karsilasirsn ilerde sorun olur hep. Korkuyosan kalkşma bu işlereNişanlım biraz vajinamin biraz elimin ve biraz da kıyafetimin üzerine boşaldı. 3 gün adetim gecikti ve o boşaldıığı zaman da adettim. Hamile kalır mıyım yaaa?
İmkansız hamile kalmaniz stres yapmayın belki o yüzden gecikmiştirNişanlım biraz vajinamin biraz elimin ve biraz da kıyafetimin üzerine boşaldı. 3 gün adetim gecikti ve o boşaldıığı zaman da adettim. Hamile kalır mıyım yaaa?
Ben ilişkiye girmedim, sadece o boşaldiginda sadece vajinaya sürdü bu kadar. Yani bi ilişkiye girme olmadiAyyy 1 saat oncede aynı konuyu actn. Adetsin ve iliskiyemi giriyosun kusucm smdi. Cok sakıncalı enfeksiyon kaparsn baska seylerle karsilasirsn ilerde sorun olur hep. Korkuyosan kalkşma bu işlere
Teşekkür ederim umarım öyledirİmkansız hamile kalmaniz stres yapmayın belki o yüzden gecikmiştir
Adetken hamile kalamayacaginizi biliyor olmanız gerek :) her insan hata yapar bundan sonra daha dikkatli olmaya bakın:) bana kalırsa da yapmayın sonra gerçekten çok pisman olursunuz :)Ben ilişkiye girmedim, sadece o boşaldiginda sadece vajinaya sürdü bu kadar. Yani bi ilişkiye girme olmadi
Adetimin son zamanlariydi umarım hamile kalmamışımdr. Cok haklısınızAdetken hamile kalamayacaginizi biliyor olmanız gerek :) her insan hata yapar bundan sonra daha dikkatli olmaya bakın:) bana kalırsa da yapmayın sonra gerçekten çok pisman olursunuz :)
ön yargıda bulunmadım ki, keşke yapmasanız dedim. inşallah gebelik olmaz ne diyeyimEvet bi hata yaptm pişman oldum zaten sizlere de burda beni biraz rahatlatmaniz için yazıyorum. Bu ön yargı neden?
Teşekkür ederimön yargıda bulunmadım ki, keşke yapmasanız dedim. inşallah gebelik olmaz ne diyeyim
Yapicam da işte testin sonucundan da cok korkuyorum. 7 gun geçmesini bekliyorum bugun 3. GunYine de test yap canım, mucizeler istemediğimiz zamanlarda da olabilir yani güvenme, adetinin son günü falansa bilemiyorum. Gecikme strese girdiysen de olmuş olabilir. Test yap mutlaka.
Değilsinizdir içiniz rahat olsunYapicam da işte testin sonucundan da cok korkuyorum. 7 gun geçmesini bekliyorum bugun 3. Gun
elinize bosalinca hamile kaliniyorsa biz 5 yıldır yanlış yapıyormuşuz ozamanNişanlım biraz vajinamin biraz elimin ve biraz da kıyafetimin üzerine boşaldı. 3 gün adetim gecikti ve o boşaldıığı zaman da adettim. Hamile kalır mıyım yaaa?
Offf ınşAllah yaaaa cok korkuyorum nişanlım da ben stres yaptıkça ustume geliyor daha da çok stres yapıyorum yarin test yapicamelinize bosalinca hamile kaliniyorsa biz 5 yıldır yanlış yapıyormuşuz ozamankalmasın merek etme
InsAllah insAlllah❣Değilsinizdir içiniz rahat olsunStres yapmayın, yaptıkça gecikir
korkmani gerektiren bir şey yok boşuna stres yapıyorsunOfff ınşAllah yaaaa cok korkuyorum nişanlım da ben stres yaptıkça ustume geliyor daha da çok stres yapıyorum yarin test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?