Gebelik

Mavismavis34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
14
4
1
27
Kizlar benim beta hcg 63.1 çıktı sizce dusukmu bu değer çok korkuyorum tüp bebek özel bölüm yazıyor o yanls kizlar elim değdi kendlgmden hamile kaldm

Son düzenleme:
Kizlar benim beta hcg 63.1 çıktı sizce dusukmu bu değer çok korkuyorum tüp bebek özel bölüm yazıyor o yanls kizlar elim değdi kendlgmden hamile kaldm
Ben adetime 2 gün varken 65.37 ile öğrendim sizin adetiniz geçtimi bilmiyorum ama önemli olan az yada çok beta değil önemli olan iki günde iki kat artış iki gün sonra tekrar kan ver artışa bak sadece iki kat artması gerek

her gebelikte farklı oluyor canım 3. Gebeliğim ama daha hiç evlat sahibi değilim dış gebelikte 102 ile öğrendim düşük yaptığımda 200 ile öğrendim şimdi 98 ile öğrendim takılma ilk değere iki gün sonra ölçtürüp artışa bak 💚

Ben adetime 2 gün varken 65.37 ile öğrendim sizin adetiniz geçtimi bilmiyorum ama önemli olan az yada çok beta değil önemli olan iki günde iki kat artış iki gün sonra tekrar kan ver artışa bak sadece iki kat artması gerek
Cnm ayın 26 tekrar verdim 140.6 olmuştu 63.1ayin 24 ne vermiştim nasıl deger

Back
X