Gebelik

Azrabatu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
41
5
1
30
Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim. Ben hamileyim mart 7 de son adetm oldu. Diger ay adet gecikmesi yasadim ve hamile oldugumu ogrendm kan testi ile o zaman 4- 5 haftalik demisti doktorum fakat bebek o zamandan beri hep 5 haftalik gozukuyo dun ultrasonda doktor oyle dedi bundan iki hafta onceki ultrason goruntuleriyle ayni dedi yani 5 haftalik. suanda 9 -10 hafta olmasi lazim belkide daha fazla cunku son adet tarihim mart 7. ama boyle 5 haftalik diyorlar kalp atisi yok kese var kucuk bi bebek oldugunu soyluyorlar ama neden haftasi hic ilerlemiyor bilgisi olan arkadaslar yardimci olurmusunuz bana bi fikir verin rica ediyorum.

merhaba canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
adete göre 11 haftayı geçmiş olması lazım normalde kalp atımı bebek takibi yapılması gerekir ama senin geç döllenme de olabilir.
bunu en iyi açıklayacak olan doktorun.
hala kalp atımı almadıysa sana açıklama yapmalıydı.
sen devlete mi gidiyorsun özele mi. bidaha ne zman çağırdı kontrol için?

merhaba canım. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
adete göre 11 haftayı geçmiş olması lazım normalde kalp atımı bebek takibi yapılması gerekir ama senin geç döllenme de olabilir.
bunu en iyi açıklayacak olan doktorun.
hala kalp atımı almadıysa sana açıklama yapmalıydı.
sen devlete mi gidiyorsun özele mi. bidaha ne zman çağırdı kontrol için?
Normal klinik canm onlar burda ultrasona yonlendiriyor takibi oyle yapiyorlar sonrada hastaneye gonderiyorlar ne yapacagimi anlmadm 2 hafta sonra tekrar ultrason dedi ama benim kafam karisik boyle bi durum oldugu icin.

Back
X