Gebelik

Yasolin17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
4
4
1
35
Öncelikle merhaba hepinize,
Benim sorum şu;
Erkek arkadaşım ile yaklaşık 8 aydır birlikteyim, 2 gün üst üste birlikte oldum. Ikisinde de oral yolla olan boşalmayı tükürmeyip vajinaya sürdüm. Gebelik açısından doğurgan dönemdeyim. Bu durum bir sonra ki ay bana heyyyo diyerek çift çizgi olarak döner mi?
Teşekkürler, sevgiler çok

Hiç sanmam hamile kalacağınizi.Rahat olun bence.Nacizane tavsiyem korunmaniz.Kafaniz rahat eder,her ay tedirginlik yaşamazsınız

vajınanın ıcıne surduysen heyyo layabılır de dısardan sanmam dusuk ıhtımal de o da gelır senı bulur mu acaba:) bı sonrakı aya da gerek yok ıılıskıden yaklasık 13 14 gun sonra testte cıkar. yenı olduysa bu ılıskı ustunden 72 saat gecmedıyse henuz ertesı gun hapı al :)

Çok zor bence. Ağızdaki bakteri sayısı çok fazla tükürükteki enzim menzim filan öldürür bence spermleri. Içinize boşalmasını isteyin.

Teşekkür ederim yorumunuz için, direk içine sürdüm bunu 2 kere yaptım hem de. Henüz 72 saat olmadı.

Bebek istiyor musun anlamadım

he anladım :) tabıkı hamıle kalabılırsın bu kadar ıstıyorsan :) allahım tez vakıttte verır ınsallah :) ben ıstemıyorsun sandım. yoksa neden ıcıne bosalmamıs adamın spermını zorla rahme gondermeye calısasın dımı :)

Yok canım niçin yapsın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…