Evet 7. Haftada tekrar gideceğiz canım sağ olikiz gebelikler tam olarak 6. 7. haftalarda belli oluyor. Öyle bir durum olabilir.
Bnm 6 haftaliken iki kese gozuktu ama birinde bebek vardi digerinde yoktu bi hafta sonra oda gozuktu insallah gonlunuz gibi olurDoktor ikiz olabilir dedi. Ama tam bir şey demedi.iki tane kese var gibi dedi. Daha dört hafta dört günlük dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı?
İki hafta sonra tekrar gideceğim. Benim tam emin olamadı doktor çünkü dört haftalık daha ama ikiz olabilir dedi. Sizin cinsiyet kız mi ikisideBnm 6 haftaliken iki kese gozuktu ama birinde bebek vardi digerinde yoktu bi hafta sonra oda gozuktu insallah gonlunuz gibi olur
Yok ikisi erkek canimİki hafta sonra tekrar gideceğim. Benim tam emin olamadı doktor çünkü dört haftalık daha ama ikiz olabilir dedi. Sizin cinsiyet kız mi ikiside
Istersen ultrasyon fotosunu at bakim anliyorum birazİki hafta sonra tekrar gideceğim. Benim tam emin olamadı doktor çünkü dört haftalık daha ama ikiz olabilir dedi. Sizin cinsiyet kız mi ikiside
Doğal canım benim. Dört aylık evliyim daha. Ama ikiz mi emin değil doktor.Yok ikisi erkek canim
Senin dogal yollami oldu yoksa tedavimi oldun
Olur tabi. Biri uzak biri yakın dan canım. Dört haftalık dahaIstersen ultrasyon fotosunu at bakim anliyorum biraz
Kucuk oldugu icin bende tam emin olamiyorum video olsa hemen anlardim cunkuİkiz mi yani
En net bu. Başka yok canım. Ve ikiz olabilir dedi. Emin değil amaKucuk oldugu icin bende tam emin olamiyorum video olsa hemen anlardim cunku
En net bu. Başka yok canım. Ve ikiz olabilir dedi. Emin değil ama
Aaa maşallah çok belliler. Doğdu mu ikizler. Yoksa yeni mi gebesiniz
Doktor ikiz dediyse ihtimal var ama genellikle ilk once iki kese varken biri kaybolma ihtimalli var tabi saglikliysa sorun olmazEn net bu. Başka yok canım. Ve ikiz olabilir dedi. Emin değil ama
1 yas 1ay liklar dogdular canim hic benzemiyolarAaa maşallah çok belliler. Doğdu mu ikizler. Yoksa yeni mi gebesiniz
Doktor da biri kendini atabilir kan olarak da atabilir dedi. Bazen biri oluşmuyor diğeri oluşuyor dediDoktor ikiz dediyse ihtimal var ama genellikle ilk once iki kese varken biri kaybolma ihtimalli var tabi saglikliysa sorun olmaz
Gelişimleri nasıl kilo boy falan. Doğdukları zaman kilo boy nasıl di1 yas 1ay liklar dogdular canim hic benzemiyolar
32 haftalikken sezeryanla mecbur ameliyat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?