Gebelik

Sude korkmaz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
98
40
8
29
Hayırlı akşamlar arkadaşlar geçen haftalarda
hamile olduğumu paylaşmıştım fakat aklıma bişey takıldı size tanışmak istiyorum son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim ama kan testine göre de 3 haftalık hamileyim bu nasıl iş anlamadım 🤔fikri olan yazıp aydınlatabilir mi beni🤗 bide kaçıncı haftada kese oluşur ve bebek ultrasonda görünür🤔

Gebelik kan testinde net belli olmaz. Alt ve üst sınırları çok geniş. Son adet tarihi en doğru hesap şekli.

Beta 3000 civarindayken kese görünür diye biliyorum

Hayırlı akşamlar arkadaşlar geçen haftalarda
hamile olduğumu paylaşmıştım fakat aklıma bişey takıldı size tanışmak istiyorum son adet tarihime göre 6 haftalık hamileyim ama kan testine göre de 3 haftalık hamileyim bu nasıl iş anlamadım 🤔fikri olan yazıp aydınlatabilir mi beni🤗 bide kaçıncı haftada kese oluşur ve bebek ultrasonda görünür🤔
Kan testi kaç çıktı önemli olan iki günde bir düzenli artış olması tam olarak gebelik ne zaman oluştuğu bilinmediği için son adet tarihi baz alınır

Bugün gittim acile dün geceden beri kanamam pıhtı şeklinde geldi ve çok ağrım vardı0 halende var değer yüksek çıktı ama ultrasonda bişey gözükmedi baba dediker duş gebelik olabilir yada erken gebelik moralim çok bozuk😭

Back
X