gebelik

gizlikalsinya

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
66
8
16
43
merhaba eşimle geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik dışarıya boşaldı içime birşey gitmediğine eminim diyebilirim bugun ayın 10u geçen ay 9unda regl olmuştum olmadım henüz sizce bi risk var mıdır

merhaba eşimle geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik dışarıya boşaldı içime birşey gitmediğine eminim diyebilirim bugun ayın 10u geçen ay 9unda regl olmuştum olmadım henüz sizce bi risk var mıdır
Var tabi ki de geri çekilme korunma yöntemi değil..

iyi de içime bosalmadi ki
Olsun boşalsin bosalmasin geri çekilme korunma yöntemi değil ki zaten önceki konulariniza bakılırsa gebelik istemiyormussunuz bı sürü konu acmissiniz bu sebeple madem özel sebeblerden dolayı bebek istemiyorsunuz neden hap iğne prezervatif spiral gibi korunma yöntemlerini kullanmıyordunuz? Her ay bu riski stresi yaşıyorsunuz

Olsun boşalsin bosalmasin geri çekilme korunma yöntemi değil ki zaten önceki konulariniza bakılırsa gebelik istemiyormussunuz bı sürü konu acmissiniz bu sebeple madem özel sebeblerden dolayı bebek istemiyorsunuz neden hap iğne prezervatif spiral gibi korunma yöntemlerini kullanmıyordunuz? Her ay bu riski stresi yaşıyorsunuz
haklısınız ama prezervatif kullandık zaten çok derine inmiyorum anlatırken ilk bosalmasi erken geldiği için öyle yaptık

haklısınız ama prezervatif kullandık zaten çok derine inmiyorum anlatırken ilk bosalmasi erken geldiği için öyle yaptık
Zaten sürtünerek ilişki yaşıyormussunuz . Neden öyle yapıyorsunuz özel değilse sevgiliniz desem evliyiz diyorsunuz vajinismusmusunuz ?

Geri çekilme yöntemi çok etkili bir doğum kontrom yöntemi değil gebelik ihtimali olabilir ama streste etkileyebilir gecikmenizi ilaç kullandıysanız o etkilemiş olabilir

merhaba ben evliyim şuan için çocuk asla istemiyorum özel sebeplerden dolayı eşimle 7 gün önce çıplak bir şekilde sürtündük ve üzerime boşalma falan asla olmadı.hafiften ucunu girdi adetim yaklaşık üç dört gün gecikti ve adet belirtim de yok lütfen yardımcı olur musunuz hamilelik riskim var mı acaba çok korkuyorum nolur yardım edin

merhaba eşim üzerime boşaldı göbeğime yakın. sadece iki dudak arasına döl değdi. deliğe akma veya boşalma olmadı zaten bosaldigi gibi sildik. bugün de kahverengi lekem geldi daha sonra normal kan aktı gün boyu regl sancım vardı hamilelik söz konusu mudur? özel sebeplerden dolayı çocuk istemiyoruz bu yüzden sormak istedim dün leke gördüm ardından kan aktı biraz eğer reglse bugün ikinci günü ama kan akmıyor damla damla geliyor
Konulariniz bu şekilde ne zamana kadar böyle konu açmayı düşünüyorsunuz madem gebelik istemiyorsaniz doğru düzgün korunmadan ilişki yaşamayin sonra çocuk olursa nasıl aldıririm.nasil düşürurum diye konular açarsınız olan yine bebeğe olur

Konulariniz bu şekilde ne zamana kadar böyle konu açmayı düşünüyorsunuz madem gebelik istemiyorsaniz doğru düzgün korunmadan ilişki yaşamayin sonra çocuk olursa nasıl aldıririm.nasil düşürurum diye konular açarsınız olan yine bebeğe olur
sizi niye bu kadar gerdi anlamadım çok rahatsız ettiyse cevap vermeden geçin:)

Açılan her konuya cevap yazarım bu sizi ilgilendirmez . Gerilmedim sadece her konunuz böyle sizi niye tatmin etmiyor merak ettim
benim konumsa beni tabi ki de ilgilendirir ben 20 yaşındayım sizler kadar bilgili de değilim bu yüzden soruyor olduğumu aciklamak zorunda bıraktığınız için sağolun ;)

benim konumsa beni tabi ki de ilgilendirir ben 20 yaşındayım sizler kadar bilgili de değilim bu yüzden soruyor olduğumu aciklamak zorunda bıraktığınız için sağolun :KK66:
Bende kötü niyetli demedim zaten neden kendini sürekli bu duruma düşürüyor korunmuyorsun onu merak ettim yaşında küçükmüş o strese girmez sürtünmeden ilişki yaşarsın tadına vara vara

peki sağol yinede
boşalma öncesinde erkeklerde halk arasında zevk suyu olarak da adlandırılan sıvının da içerisinde de sperm hücrelerinin bulunabileceğidir. Bu sıvı penis ereksiyon halindeyken ve boşalmadan çok önce salgılanır, çok az bir miktar sıvı olmasına rağmen içerisinde az sayıda da olsa sperm hücresi bulunma ihtimali vardır. Bu risk, özellikle arka arkaya yapılan iki ilişkiden ikincisi için çok yüksektir. "

Memorial Hastanesi Üroloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Bülent Altay

Merhaba sadece bir uyarıda bulunmak istiyorm biz 1 yıl geri çekilme yöntemiyle korunduk. Korunmayı bırakınca da çocuğumuz olmadı. geri çekilme yöntemi spermlere zarar veriyor bilginiz olsun. 🥺

Back
X