- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 37
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
Merhabalar kızlar gebelik çıktı mı diye en erken ne zaman başvura bilirim kan testi için illa adet gecikmesi olması gerekiyor mu hızlı testler de çıkıyorsa birde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bayağı olmuş ya benim daha yeni iki gün gecikti adetimAdet düzensizliği var en son 17 Şubat'ta oldum 40 gün oldu
Ben de en son 15 Şubat'ta adet oldumAdet düzensizliği var en son 17 Şubat'ta oldum 40 gün oldu
Aynen dogru biliyorum demek ki inşallah canım benimBugün doktorumu aradım o da aynısını dedi yarın gideceğim inşallah görürüz keseyi![]()
Yok gibi ama bilemedimKizlar ilk 10 dakika cok cok hafif hayalet cizgi gibi bi cizgi vardi aonra yavaş yavas belirginlesti dun ayni markadan test yaptim cikmadi bugun yine yapim dedim böyle oldu 1 bucuk saatde sizce yone tekrarlicam testi ama iste cikamiyorum suan disari
Gozle gorunur var diYok gibi ama bilemedim
Bakim hafif gozulen ilk 1 buçuk saat icinde cikan digeri yine ayni test ama 7 saat gevti ustunden tam belli olduYok gibi ama bilemedim
5 dk mi 10 dk mi ne olması lazım sonrasında çıkan hicbir değer doğruyu yansıtmaz gebe olduğunuzdan şüpheleniyorsanız sizde kan verin benceBakim hafif gozulen ilk 1 buçuk saat icinde cikan digeri yine ayni test ama 7 saat gevti ustunden tam belli oldu
Valla pek anlamadım şimdi gidiyorum öğrenmeyeBeta hcg 443 çıktıysa tebrikler hamilesiniz
Hadi hayırlısı :)Valla pek anlamadım şimdi gidiyorum öğrenmeye
Hadi hayırlısı inşallahBakim hafif gozulen ilk 1 buçuk saat icinde cikan digeri yine ayni test ama 7 saat gevti ustunden o kuruma çizgisi dedikleri
Hayırlısı bakalim ya5 dk mi 10 dk mi ne olması lazım sonrasında çıkan hicbir değer doğruyu yansıtmaz gebe olduğunuzdan şüpheleniyorsanız sizde kan verin bence
Aynen öyle yaHadi hayırlısı inşallah
var olduğu netleşmiş bence söyle :)Kızlar sizce eşime söylesem mi yoksa çok mu erken