Gebelik

Melisna32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2022
16
2
1
29
Adet olmama 6 gün var test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim kızlar 🌺

Eklentiler

• IMG-20220518-WA0004.webp
    IMG-20220518-WA0004.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 58
Geçen seferde aynen böyle olduk eşimi umutlandırdm hastaneye gidip testi yaptın gebelik yoktu şimdide aynı şey olur diye korkuyorum 😞😞😞

Kızlar benım yengem de bırak refl gecikmesini regl ne varken öğrenmiş hatta beraber öğrendik bugunde bu konu hakkında konuştuk hani diyorım ne alaka nasıl oldu sonuçta regl geçtikten sonra çıkar sen çok kısa sürede böyle oldu vs bugunde bir arkadaşı daha aynı olmuş

Ve regl bittiği gün hamile kaldı ilişkiden 2 hafta sonra böyle kaset testte öğrendik abimde gidecekti hatta bugunde arkadaşının eşi gelmiş 2 hafta sonra gidicek eşi oda eşinin gitmesine yakın öğrenmiş 2 haftalıkmış bebek benım yengemin de öyle

Öyle testleri araştırıyorum bide birşey soracağım kızlar afedersiniz akıntı oluyor mu böyle beyaz kremsi günlerce süren kokusuz mantar değil yani

Peki kimyasal olduğunu nasıl anlarız şuan kaşıklarimda da ağrı var
Daha önce normal ya da kimyasal gebelik geçirmedim ki o konuda kişisel bilgi veremem, ama kasık ağrısı kimyasal gebelik belirtisi olabiliyor diye okumuştum, en sağlıklısı doktor kontrolü tabi

Ben hem düşük hemde kimyasal gebelik geçirmiş hamiş bir anne adayı olarak hemen deneyimlerimi paylaşayım 🎈 Öncelikle hayırlısı olsun dilerim sağlıklı bir gebelik sürecine başlarsın...
İlk önerim; Regli günün 2 gün geçene kadar bekle, bu süreçte kanaman, kahve rengi akıntın, pıhtılı lekelenmen olursa düşük ya da kimyasal olabilir.
Kanama gelmediği sürece herşey yolunda demektir 🦸
İkinci önerim; Regli 2 gün geçtikten sonra kan tahlili ver, randevu almana gerek yok acilde verebilirsin. 2 günde bir aynı saatte gidip hcg'ye baktırarak artışını takip etmelisin. 3 kere yaptırdığında ve en az 2 katı artışı görürsen rahatla... Kanaman olmadığı sürece hamileliğin devam edecektir.
Üçüncü önerim; Artışları gördükten sonra 1 ay içinde doktor muayenesi oluştur, kese çok erken gidersen gözükmeyebiliyor bu nedenle stres olabilirsin. Hcg değeri 2 bucuk 3 lerde gözüküyor daha sonrasında kalp atışı bekliyorsun. En son gittiğinde çıkan hcg'ni 2 günde bir 2 katı gibi hesaplayip 2 bucuk 3 binlere geldiği zamanda muayeneye gitmeni daha çok öneririm.

Dilerim sağlıklı bir süreç olur ❤️❤️ Aklına takılan birşeyde etiketleyebilirsin.

Back
X