Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gayet belli, bence bunun siz de farkındasınız, tam olarak neyi soruyorsunuz?Adet olmama 6 gün var test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim kızlar![]()
Kuruma çizgisi olabilir mi?2 ay öncede böyle olmuştu evde yaptım sonuç buydu hastaneye gittim gebelik yok dediler
Korunmak değil, kuruma çizgisi, ikinci çizgi kaç dakika sonra çıktı bu da önemli onu demek istiyorumKorunmuyorum ki
Var gibi görünüyor, kan testi yaptırın isterseniz5 6 dkka sonra çıktı
Eşinize söylemeyin şimdilik isterseniz, neden böyle oluyor acaba yani bi öncekinde doktorunuz ne söylediGeçen seferde aynen böyle olduk eşimi umutlandırdm hastaneye gidip testi yaptın gebelik yoktu şimdide aynı şey olur diye korkuyorum![]()
İnşallah yine kimyasal değildirKimyasal gebelik dedi
Canim onu kan vermeden takip etmeden anlayamazsin deger dusmeye baslarsa kimyasal demektirPeki kimyasal olduğunu nasıl anlarız şuan kaşıklarimda da ağrı var
Daha önce normal ya da kimyasal gebelik geçirmedim ki o konuda kişisel bilgi veremem, ama kasık ağrısı kimyasal gebelik belirtisi olabiliyor diye okumuştum, en sağlıklısı doktor kontrolü tabiPeki kimyasal olduğunu nasıl anlarız şuan kaşıklarimda da ağrı var
Lütfen dua edin yine kimyasal olmasınCanim onu kan vermeden takip etmeden anlayamazsin deger dusmeye baslarsa kimyasal demektir