- 24 Haziran 2022
- 62
- 8
- 16
- 26
- Konu Sahibi kleymol ghy
Gebelik boş gibi görünüyor denildi içinde birşey görüyorum sizce 14 mm kese boyu normalde 20 mm olması lazımken 5 mm gerilik var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5+2 idi bu ultrason çekildiğinde 6 tam olmam lazımdı 5 gün gerideydi kese boyutuKac haftaliksin?
Anladim tekrar ultrasona aldilarmi? Ben suan 7hatalik hamileyim 6 haftalikken gorulmusti bebek ve kalp atisi bende bos gebelik gecirdim5+2 idi bu ultrason çekildiğinde 6 tam olmam lazımdı 5 gün gerideydi kese boyutu
Çarşamba günü canımAnladim tekrar ultrasona aldilarmi? Ben suan 7hatalik hamileyim 6 haftalikken gorulmusti bebek ve kalp atisi bende bos gebelik gecirdim
Keseye baktın mı canım , amin inşallahInsAllah gorulur busefer cnm beni haber dr et
Merhaba canım doktorunuz ne dedi bu durumaCanım merhaba bende 5+4 um benimde kese boş şuan bebek görülmedi
Senin kaç haftalikMerhaba canım doktorunuz ne dedi bu duruma
Bende tedaviyle çatlama iğnesi ile oldum hergün düşünmekten midemde ağrılar nefes aldırmıyorHiç birşey cuma günü tekrar gidecegim işte bende kontrole ama korkuyorum içim bı hüzünlü işte 3 yıldır istiyorduk tam mutlu olduk bu oldu