Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

RUMM

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
7
0
1
26
İyi akşamlar arkadaşlar benim adet günüm geçti ama hafta sonu diye gidip test alamadım ara ara da kasıklarımda ağrı var sabırsızlandığım için evdeki yöntemleri denemek istedim ve çamaşır suyuna idrarı dökünce üstü bembeyaz köpürmeye başladı sizce hamilelik varmı
Lütfen yardımcı olur musunuz saygılar…

İyi akşamlar arkadaşlar benim adet günüm geçti ama hafta sonu diye gidip test alamadım ara ara da kasıklarımda ağrı var sabırsızlandığım için evdeki yöntemleri denemek istedim ve çamaşır suyuna idrarı dökünce üstü bembeyaz köpürmeye başladı sizce hamilelik varmı
Lütfen yardımcı olur musunuz saygılar…
Ben düz klozete dokunce de köpürüyo hamıleyken ole maddelere yaklasılmaz soluma elıne dokundurma gerekırse hıc kullanma sımdı hamılemısın bılmem ben ınanmıyorum oyle seylerı deneyıp ıse yaramıyo dıyen bı dolu kadın var YouTube da :)

Teşekkür ederim sadece sabırsızlanıp denemek istemiştim tabi test yapıcam inşallah

Teşekkür ederim sadece sabırsızlanıp denemek istemiştim tabi test yapıcam inşallah
Ben denemiştim 🙂 inşallah hamilesindir test yap benimde kasıklarım agrıyor adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı yarın kan vercem inş netleşir 💃

Amin inşallah cnm rabbim gönlünüze göre versin inşallah benimde ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bir tane oğlum var 3 yaşında ve 10 Aydırda korunmuyorum ama olmadı dua eder misiniz inşallah

Back
X