Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 6 dk içinde hafif çizgi belirdi sonra daha çok netleşti reglime 6 gün vardı . Sabah aç karnına idrarla yaptımHemen oluştu mu? Birde gün içindeki idrarla mı yaptınız?
Bence pozitif5 6 dk içinde hafif çizgi belirdi sonra daha çok netleşti reglime 6 gün vardı . Sabah aç karnına idrarla yaptım
İnşallah hayırlısı ile tüm gün ona baktım ilk oluşma aşamasında silik olabilirmiş 3 yoldan sonra gelen mucize Allah nasip ederseBence pozitif
Yaa harika inşallah mucize haberini alırsın. Kan verince bilgilendir bizi deİnşallah hayırlısı ile tüm gün ona baktım ilk oluşma aşamasında silik olabilirmiş 3 yoldan sonra gelen mucize Allah nasip ederse![]()
İnşallah bakalım daha önce hiç böyle silikte olsa çıkmamıştı ilk kez böyle bir durumla karşılaştım Allah isteyen herkese versin tabi ki kanda verince durum güncellemesi yaparımYaa harika inşallah mucize haberini alırsın. Kan verince bilgilendir bizi de![]()
Bir kaç gün sonra normal kaset test ile tekrarlayın daha koyu çıkarsa hemen kan testi verebilirsiniz. İnşallah güzel haberler alırsınız5 6 dk içinde hafif çizgi belirdi sonra daha çok netleşti reglime 6 gün vardı . Sabah aç karnına idrarla yaptım
İnşallah çok teşekkür ediyorumBir kaç gün sonra normal kaset test ile tekrarlayın daha koyu çıkarsa hemen kan testi verebilirsiniz. İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Benim ki adete 3 gün kala daha silikti. O gün akşam kaset testte yapmıştım orda da çıkmıştı. Emin olmak için Testi tekrarlayın mutlaka. Tebrik ederimSilik çizgi çıktı sizce hamilemiyim kızlarEki Görüntüle 3215346
Bugün sabah yaptım hayalet gibi gördüm dünkü kadar net değildi ama kan testi verdim çok merak ediyorum siz hamilemisiniz canımBenim ki adete 3 gün kala daha silikti. O gün akşam kaset testte yapmıştım orda da çıkmıştı. Emin olmak için Testi tekrarlayın mutlaka. Tebrik ederim![]()
Anladım cnm. Evet ben hamileyim. İnşallah sende güzel haberi alırsın cnmBugün sabah yaptım hayalet gibi gördüm dünkü kadar net değildi ama kan testi verdim çok merak ediyorum siz hamilemisiniz canım
Yaaa süper Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAnladım cnm. Evet ben hamileyim. İnşallah sende güzel haberi alırsın cnm![]()
Sağol canımYaaa süper Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin inşallah canımSağol canımAllah sanada en kısa zamanda güzel haber almayı nasip etsin
![]()
Maalesef negatifSonuc nasıl cıktı canım
Aminİnşallah bakalım daha önce hiç böyle silikte olsa çıkmamıştı ilk kez böyle bir durumla karşılaştım Allah isteyen herkese versin tabi ki kanda verince durum güncellemesi yaparım![]()
Hayırlısı olsun bu ayayeni enerjiler gönderelim <3Maalesef negatif
YaaaHayırlısı olsun bu ayayeni enerjiler gönderelim <3