Gebelik

zey1235nep2345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2023
35
4
1
22
Meraba kızlar ben iki yıldır çocuk hasteriyle yanıp tutusuyorum çoğu zaman konu açıp tek çizgiyle kendimi avundurdum ama bu ay hiç umudum yoktu dikat etmedim ilişki bitikten sonra hemen kaktim pozisyon vs dikat etmedim adetim üç gün geçti ve test alıp deniyeuim zaten yok bişey dedim yaptım ve anında çıkan iki çizgi emin olmak için bitane daha test yaptım oda çıktı acilde kan verdim ve değer 920 çıktı kızlar sizce kaç hactaliktir resimleri ekledim Rabbim bütün istiyenlere nasip etsin çok güzel bir duygu

Eklentiler

• IMG_20230706_152357.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20230706-WA0032.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 37
Canım bende 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor herhangi ilaç vs kullandın mi hiç ne olur banada dua et

Canım bende 2 yıldır uğraşıyorum olmuyor herhangi ilaç vs kullandın mi hiç ne olur banada dua et
Gülüm benim dualarım seninle Rabbim sanada bu güzel hecani nasip etsin hayır bitanem o kulanmadim gidiyorum hicbiseyin yok diye gönderiyi beni eşimde öyle ama Rabbim isteyince hiç umadik zamanda nasip ediyo k

2 gün sonra keseyi görebilirsiniz hatta bence randevu alın şimdiden ay cok sevindim 2 yılın sonucu ikizdir belki de hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…