Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki geç dollenmedir kendini nasil hiss ediyiorsunMerhaba arkadaşlar adetim 4 gün geçti test yaptım bişey çıkmadı kan versem çıkar mı çok heyecanlıyım
Bel ağrım çok var kendimi yataktan kaldıramıyorum çok fazla gaz sancı oluyor ara ara kasık ağrımaları oluyorBelki geç dollenmedir kendini nasil hiss ediyiorsun
Ve Şuan baş ağrılarımda varBelki geç dollenmedir kendini nasil hiss ediyiorsun
Öncelikle şunu soyleyiyim kendini çok kaptirma çunki gercekten adetle gebelik belirtileri benziyor öyle olunca gebelik çikmayinca insan gercekten üzüluyor kendini dinlememeye çaliş oluruna birak belki çok kilişe gelicek ama gercekten istemiyince takmiyinca oluyor kendimden biliyorum benim belirtim sadece şiddetli kramplardi 3 4 kez belli gunlerde iki buklum.yapicak kadar kasilmakdi kesin adet bu demiştim ama adetim uzerinden 5gun gecikince cift çizgiyi gordum bel agrisi oldu ama siddetli degil gogus agrisi asla yaşamadim bulantim vardi iştahsizlik tiksinme ama bulanti cift cizgiyi gordukden biraz sonra başladi her gebelik farkli oluyor bu arada bende olanlar sende farkli ola bilir birde gezerken birden başim donuyodu her kalktigimdada donuyordu normalda olmaz yani en belirgin belirtilerimi yazdim yardim ola bilirimse ne mutlu bana inşallah sende hamilesindir deyilsende üzulme olucaksin zamani gelinceBel ağrım çok var kendimi yataktan kaldıramıyorum çok fazla gaz sancı oluyor ara ara kasık ağrımaları oluyor
Valla canım çocuk olsun da istersen evde kalıtım hep çok istiyoruz 1 senedir de deniyoruzÖncelikle şunu soyleyiyim kendini çok kaptirma çunki gercekten adetle gebelik belirtileri benziyor öyle olunca gebelik çikmayinca insan gercekten üzüluyor kendini dinlememeye çaliş oluruna birak belki çok kilişe gelicek ama gercekten istemiyince takmiyinca oluyor kendimden biliyorum benim belirtim sadece şiddetli kramplardi 3 4 kez belli gunlerde iki buklum.yapicak kadar kasilmakdi kesin adet bu demiştim ama adetim uzerinden 5gun gecikince cift çizgiyi gordum bel agrisi oldu ama siddetli degil gogus agrisi asla yaşamadim bulantim vardi iştahsizlik tiksinme ama bulanti cift cizgiyi gordukden biraz sonra başladi her gebelik farkli oluyor bu arada bende olanlar sende farkli ola bilir birde gezerken birden başim donuyodu her kalktigimdada donuyordu normalda olmaz yani en belirgin belirtilerimi yazdim yardim ola bilirimse ne mutlu bana inşallah sende hamilesindir deyilsende üzulme olucaksin zamani gelinceçoçuk olunca insan keşke iki dakika yanliz kala bilsem diyor
![]()
Sence olur mu kan versem çıkar mı cnmÖncelikle şunu soyleyiyim kendini çok kaptirma çunki gercekten adetle gebelik belirtileri benziyor öyle olunca gebelik çikmayinca insan gercekten üzüluyor kendini dinlememeye çaliş oluruna birak belki çok kilişe gelicek ama gercekten istemiyince takmiyinca oluyor kendimden biliyorum benim belirtim sadece şiddetli kramplardi 3 4 kez belli gunlerde iki buklum.yapicak kadar kasilmakdi kesin adet bu demiştim ama adetim uzerinden 5gun gecikince cift çizgiyi gordum bel agrisi oldu ama siddetli degil gogus agrisi asla yaşamadim bulantim vardi iştahsizlik tiksinme ama bulanti cift cizgiyi gordukden biraz sonra başladi her gebelik farkli oluyor bu arada bende olanlar sende farkli ola bilir birde gezerken birden başim donuyodu her kalktigimdada donuyordu normalda olmaz yani en belirgin belirtilerimi yazdim yardim ola bilirimse ne mutlu bana inşallah sende hamilesindir deyilsende üzulme olucaksin zamani gelinceçoçuk olunca insan keşke iki dakika yanliz kala bilsem diyor
![]()
Inşallah olur canım Allah dualarinizi kabul etsin belirtilerin benziyor kan versen cabuk sonuç alirsin idrarda biraz geç çikiyorSence olur mu kan versem çıkar mı cnm
Test yapıyorum çıkmadı yarın gidip kan vereceğim amin canım iyiki varsın iyi geldinInşallah olur canım Allah dualarinizi kabul etsin belirtilerin benziyor kan versen cabuk sonuç alirsin idrarda biraz geç çikiyor
mesela ilişkinin uzerinden 15gun gecerse idrarda silikde olsa çikiyor ama gununu biliyosan tabi gec dollenme olunca gec çika bilirSence olur mu kan versem çıkar mı cnm
Hiç bu kadar geçikmem normalde ilk defa oldu bugün 5. Günümmesela ilişkinin uzerinden 15gun gecerse idrarda silikde olsa çikiyor ama gununu biliyosan tabi gec dollenme olunca gec çika bilir
Sagol canim guzel haberlerle gelirsin inṣallah olmazsada üzulme bendede zaman aldi olucakTest yapıyorum çıkmadı yarın gidip kan vereceğim amin canım iyiki varsın iyi geldin![]()
İnşallah canım yarın sonucu yazarımSagol canim guzel haberlerle gelirsin inṣallah olmazsada üzulme bendede zaman aldi olucak
Geç dollenmeyse idrarda 10gun gecikince cikar herhalde bekleyede bilirsin ama kanda varsa çikar herhalde dongun uzunmu? Bende 33gun mesela yumurtlamam geç oluyor normalden 12 14 de 28gunluk bende 19 filanHiç bu kadar geçikmem normalde ilk defa oldu bugün 5. Günüm
Kan verdiniz miBöyle çok silik ve hayalet çizgi çıktı
Evet kan verdim 1.20 çıktı erken olabilir dediler hala adet olmadım yarın tam 1 hafta olucak versem mi bilmiyorumBöyle çok silik ve hayalet çizgi çıktı
Bence tekrar verin olmazsa da yumurtlama geç olmuş olabilir o yüzden gecikmiştirEvet kan verdim 1.20 çıktı erken olabilir dediler hala adet olmadım yarın tam 1 hafta olucak versem mi bilmiyorum