Gebelik

gamzw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2023
31
3
1
24
Kizlar ben adetimden iki gün sonra evde test yaptım silik bir şekilde çıktı 4 gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi çıktı kan tahlili verdim 93 çıktı net bir şey soynenilmedi bugün tekrardan kan verdim gebelik var mı sizce lütfen beni aydınlatın
IMG_20230822_154825.webp

Kizlar ben adetimden iki gün sonra evde test yaptım silik bir şekilde çıktı 4 gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi çıktı kan tahlili verdim 93 çıktı net bir şey soynenilmedi bugün tekrardan kan verdim gebelik var mı sizce lütfen beni aydınlatın Eki Görüntüle 3290469
Ustune görme mi yasamissin canım nlamadim bugünkü sonucunda netleşir kimyasalmi olmuş yoksa üstüne görme mi

Kizlar ben adetimden iki gün sonra evde test yaptım silik bir şekilde çıktı 4 gün sonra tekrar yaptım ikinci çizgi çıktı kan tahlili verdim 93 çıktı net bir şey soynenilmedi bugün tekrardan kan verdim gebelik var mı sizce lütfen beni aydınlatın Eki Görüntüle 3290469
Adetten iki gün sonra deyince ben adet oldun sandım canım kusura bakma sonucunu buraya da yaz 🥰🥰 tebrikler

Geç döllenme olmuş canım evet hamilesin tabiki doktorlara göre kalp atışına kadar kesin hamilesin demiyorlar sen onlara takılma

Bugün tekrardan kan alındı acaba yükselir mi BTC değeri
Her gün artıyor beta canım yükselirse gebelik vardır düşük çıkarsa kimyasal olur kanamayla atılır biz güzel olanı düşünüyoruz bizede sonuçlarını paylaş ♥️

Her gün artıyor beta canım yükselirse gebelik vardır düşük çıkarsa kimyasal olur kanamayla atılır biz güzel olanı düşünüyoruz bizede sonuçlarını paylaş ♥️
Adetim bugün tam 6 gün gecikti normalde benim adetim asla gecikmez gününde olurdum hep

Yok olmadım ama doktor kesin birşey söylemedi değer düşük dedi 93 düşük mü gebelik için
Adetim 15 gün gecikməsinə rağmen test yaptım pozitif hepsi sonra kan verdim 90.9 çıktı 2 gün sonra sağlık ocağında yaptım 51.8 çıktı ertəsi gün kanamam başladı yani cuma günü cuma tekrar kan verdim 24 ə düşmüş doktorlar düşük yapıyorsunsun dedi ama bunu anlatma sebebim benim gecikmeme 90 çıktı ve az bı değer 2 hafta geçmiş senin daha 1 hafta olicak ve 90 bence gayet iyi ama dikkat etmelisin 2 gün sonra düşüğümun 1. Haftası olucak sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Adetim 15 gün gecikməsinə rağmen test yaptım pozitif hepsi sonra kan verdim 90.9 çıktı 2 gün sonra sağlık ocağında yaptım 51.8 çıktı ertəsi gün kanamam başladı yani cuma günü cuma tekrar kan verdim 24 ə düşmüş doktorlar düşük yapıyorsunsun dedi ama bunu anlatma sebebim benim gecikmeme 90 çıktı ve az bı değer 2 hafta geçmiş senin daha 1 hafta olicak ve 90 bence gayet iyi ama dikkat etmelisin 2 gün sonra düşüğümun 1. Haftası olucak sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Amin Allah razı olsun insalah tekrardan Allah size anneliği nasip eder bebeğinizin de yeri cennet olsun ve basınız sağolsun çok üzüldüm 🙏🙏

Back
X