- 9 Mart 2022
- 8.303
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.304
- 148
Hayatım ona Göre Yorum yaptımFotoğraflar gözükmüyor mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım ona Göre Yorum yaptımFotoğraflar gözükmüyor mu
İdrarınız o bölgede kurumuş gibi geldi bana kuruma çizgisine benzettim ilk 5 dakika içinde mi çıktı ?Kızlar benim testimide yorumlar mısınız?
Eki Görüntüle 3290502
Ağustos ikisinde yumurtlama günümdüHayatım ona Göre Yorum yaptımgebelik testinde de kan testinde de gebelik var değerinde gayet güzel sen ovülasyon testi yaptın mı bu ay ? Yumurtlama gününü biliyor musun, eğer bilmiyorsan geç yumurtlama yaşayıp geç döllenme olabilir yada adetin bile geçmemiş olabilir çok detay var anlayacağın sen keyfine bak çok düşünme hamilesin
![]()
İdrarınız o bölgede kurumuş gibi geldi bana kuruma çizgisine benzettim ilk 5 dakika içinde mi çikti
Adet takvimine göre mi o tarih yoksa ovülasyon testi yaptınız orda mı gördünüzAğustos ikisinde yumurtlama günümdü
Başka arkadaşa yazdım onu canımHyr daha erken iki üç dk içinde çıktı
Yok ben hiç ovulasyon testi yapmadım adet takvimime göreAdet takvimine göre mi o tarih yoksa ovülasyon testi yaptınız orda mı gördünüz
Heh işte adet takvimine güvenmeyin orası ortalama bir tarih veriyor 6 gün geçikmenin olduğunu düşünmüyorum canımYok ben hiç ovulasyon testi yapmadım adet takvimime göre
Normalde benim adet takvimim bu şekilde 23.05.2023Heh işte adet takvimine güvenmeyin orası ortalama bir tarih veriyor 6 gün geçikmenin olduğunu düşünmüyorum canımo yüzden değerin gayet iyi
![]()
Kaç günde bir adet oluyorsun 30 günde bir mi? Direk öyle sorayım sana yumurtlama gününü söyleyimNormalde benim adet takvimim bu şekilde 23.05.2023
19.06.2023
18.07.2023
Bu ayda zaten daha olmadim
Evet 30 günde birKaç günde bir adet oluyorsun 30 günde bir mi? Direk öyle sorayım sana yumurtlama gününü söyleyim![]()
30-14= 16.gün senin yumurtlama günün 16.gün yumurtlama olduysa 17.gün çatladı diyelim 17.günün üstüne 14 eklersen o gün senin adet günün oluyorEvet 30 günde bir
Hayır ben çok sonra gördüm. Kuruma çizgisi mi diyorsunuzİdrarınız o bölgede kurumuş gibi geldi bana kuruma çizgisine benzettim ilk 5 dakika içinde mi çıktı ?
Bana kuruma çizgisi gibi geldi yarın ilk idrarla tekrar yapın ama 2 damla damlatın fazla damlatmayın test dağılabiliyor çünküHayır ben çok sonra gördüm. Kuruma çizgisi mi diyorsunuz
Tamamdır teşekkürlerBana kuruma çizgisi gibi geldi yarın ilk idrarla tekrar yapın ama 2 damla damlatın fazla damlatmayın test dağılabiliyor çünkü
O zaman kaç gündür gecikmem olmuş30-14= 16.gün senin yumurtlama günün 16.gün yumurtlama olduysa 17.gün çatladı diyelim 17.günün üstüne 14 eklersen o gün senin adet günün oluyor
Hesapla takviminden canımO zaman kaç gündür gecikmem olmuş
Hesapladım 17 çıktı yani bu ayın 17 olmam lazımdı ise 17 en geç 18 deHesapla takviminden canım