Gebelik

He ben incir havuç kuru yaptım 21 gün bugün bitti bu ay gebe kalmasam soğan Kuru de yapicam
İnşallah sende gebe kalırsın Rabbim sanada hayırlı bir evlat verir olursa ilk buraya yaz ya çok sevinirim gerçekten çünkü en iyi biz anlıyoruz neler çektiğimizi bir evlat sahibi olana kadar

Belli olmaz bende hep sonbaharda gebe kalıyorum hep düşük oluyordu ama ne zaman hamile kalacağımı öğrendim benimkide aynı kediler gibi işte vakti var sonbahar geldi mi oluyo onun dışında hiç olmadı

Belli olmaz bende hep sonbaharda gebe kalıyorum hep düşük oluyordu ama ne zaman hamile kalacağımı öğrendim benimkide aynı kediler gibi işte vakti var sonbahar geldi mi oluyo onun dışında hiç olmadı
Ya benim bugün adet günüm normalde. Ama olmadım. 5 kasimdan beri adet olacakmisim hissi var kasiklarimda hani hissediyoruz sonucta adet olacagimiz zaman 7 kasımda erken gebelikte yaptım aslında çıkmadı. Gec dollenme olabilir mi diye düşündüm oyle olduğu zaman cikmiyomus. Dünden beride kahverengi leke geliyor tuvalete çıktığımda normalde adet olacağım zaman sanci gelir baya siddetli 1 2 saat sonra sökülürüm ne agrim var ne bisey var ve adet öncesi lekelenmem olmaz.. böyle şeyler oluncada iste üzülüyorum sjdmd

İlaç vs kullandın mı ? Klomen , femara ?

Kuruma çizgisine benziyor canım yarın yine test yap istersen varsa ilk 5 dakikada çıkar inşallah
Oğluma test yaptığımda 8 9 sonra silik çizgi çıkmışti adetime tahminen pkodan tam netlik veremiyorum 6 gün var gibi yani erken olduğu ivin böyle çıkmış olabilirmi
Kuruma çizgisine benziyor canım yarın yine test yap istersen varsa ilk 5 dakikada çıkar inşallah

İnşallah sende gebe kalırsın Rabbim sanada hayırlı bir evlat verir olursa ilk buraya yaz ya çok sevinirim gerçekten çünkü en iyi biz anlıyoruz neler çektiğimizi bir evlat sahibi olana kadar
Tamam Allah im unutmayayım söz yazicam sana Alalh razı olsun inşallah Allah nasip eder

Oğluma test yaptığımda 8 9 sonra silik çizgi çıkmışti adetime tahminen pkodan tam netlik veremiyorum 6 gün var gibi yani erken olduğu ivin böyle çıkmış olabilirmi
En net sonuç ya kan vermek ya da tekrar test yapmak benimki ilk gebeliğimde adetten 20 gün sonra çıktı bunda 3 gün önce çok fark ediyor

Off iyi sabır ben adeti bile bekleyemedim test yapmak için inşallah vardır ya çok sevinirim olursa
Adet gunumden 2 gun önce iste bugün adet günümdü gelmedi .. gec dollenme umuduyla bekliyorum belkide yumurtlama gec oldu adetim gecikecek diyecegim ovulasyon yaptim kendimi teselli edemiyorum kahverengi lekelenmeyi görünce umutlaniyorum çünkü kendimi iyi taniyorum 26 yasindayim ve bu zamana kadar adet öncesi lekem hic olmadi adet bitimi kahverengi olurdu biterdi.. adetim zaten düzenli kafamda deli sorular adet olursam olmazsam yazarim her gün güncelleme yapacagim

Bende 26 yaşındayım doktora gitmek için adetin geçmesini bile bekleyemedim gerçekten çok sabırsız biriyim eşime bile bu haberi romantik bi şekilde söyleyemedim hastaneden çıktıktan sonra yemek yemeye gittik yerken bana dedi ne dicen yarım saattir kıvranıyosun direk yüzüne dedim ben hamileyim , ağzındaki lokmayla kalakaldı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…