Gebelik

Muayeneye gittiniz mi eşin ve sen, hormon kan tahlili, sperm testi vs için

1 senelik evliyim gebelik düsünüyorum kolay gebe kalma önerilerinizi bekliyorum
merhaba ben 4 aylık evliyim 7 haftalık hamileyim. sürecim nasıl oldu anlayım umarım yararlı olur. ben evlendikten sonra ilk ay adet gördükten sonra tüplerimi temizlettim . ikinci adetimde klomen kullandım ve 1 hafta sonrada ovitrella çatlatma iğnesi oldum çatlatma iğnesinin en iyi yanı iğne vurulduktan 3gün sonra yumurtan kesin olarak çatlamış oluyor . iğneden sonra 1 hafta düzenli beraberlik yaşadık 12 gün sonra test yaptım silik çıktı 2 gün bekledim ve kan verdim şuan şükür gebeyim ve inanılmaz derecede anne olmak istiyordum rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti sizede nasip olur inşallah. size tavsiyem önce tüp temizleyip 2 adet dönemi bekleyin ben biraz hızlı davrandım ve çokça dua edip esmalar çekin tez zamanda sizede nasip olur inşallah. hamileliği çok araştırdım ve şuna tüm kalbimle inanıyorum ki rabbim nasip etmeden olmaz çünkü okadar olağan üstü bir olayki . lütfen sizde gönlünüzü ferah tutup rabbimden çokça isteyin ve olacağına inanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…