Progestan vermesi gerekirdi bence kanama alanı varsa. Başka bi yere de gidinMerhaba kızlar sabah kontrolüm vardı kese göründü ama kanama bulguları gözüktü tekrar kan tahlili yapıldı testler temiz çıktı ilaç falan vermedi pek ilgilenmedi sanırım hiç içime sinmedi ağrım var dedim normal dedi sizce napmaliyim korkuyorum da
Yorumla yapmadığınız için göremedim mesajı yeni gördüm. Şimdi nasıl oldunuz. Ne zaman aldınız. Benim kanamam olmuştu 9 haftalıkken progestan verdi günde iki kere. Kanama alanım öyle azaldı yoksa o kanama alanı nasıl alacak. İyi doktora gelmek çok önemli ya. Haber verin inşallah geçer sağlıkla alırsınız kucağınızaBende öyle düşündüm ama vermedi şimdi özele alicam randevu ağrım var demesine rağmen başka ilaç vermedi
Ağrım devam ediyo kanamam yok çok şükür özele gidicem evet gerçekten doktor çok önemli inşallah güzel haberler alırım hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaYorumla yapmadığınız için göremedim mesajı yeni gördüm. Şimdi nasıl oldunuz. Ne zaman aldınız. Benim kanamam olmuştu 9 haftalıkken progestan verdi günde iki kere. Kanama alanım öyle azaldı yoksa o kanama alanı nasıl alacak. İyi doktora gelmek çok önemli ya. Haber verin inşallah geçer sağlıkla alırsınız kucağınıza
İnşallah olmaz haberlerinizi bekliyorum kaç haftalıksınız şuanAğrım devam ediyo kanamam yok çok şükür özele gidicem evet gerçekten doktor çok önemli inşallah güzel haberler alırım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Onu bile demedi Doktor kese göründü dedi bu kadarİnşallah olmaz haberlerinizi bekliyorum kaç haftalıksınız şuan
Hemen değiştirin doktoru gitmeyin ona boşverin. Çok tuhaf nasıl demiyorOnu bile demedi Doktor kese göründü dedi bu kadar
Seninde ilk haftalarinda böyle kasık ve bel ağrısı oldumu acaba tutunma ağrı lari acabaHemen değiştirin doktoru gitmeyin ona boşverin. Çok tuhaf nasıl demiyor
Hayır benim olmadı. İlk hafta kahverengi leke oldu ama çok az. Doktora gittim progestan vermişti.Seninde ilk haftalarinda böyle kasık ve bel ağrısı oldumu acaba tutunma ağrı lari acaba
Yarına randevu aldım kısmetse gidicem benim felaket ağrım var allahim inşallah kötü bişey olmazHayır benim olmadı. İlk hafta kahverengi leke oldu ama çok az. Doktora gittim progestan vermişti.
Bu iyi bişey değil bence çok ağrı olması. Bi acile mi gitseniz kadın hastalıkları aciline. Özelden acil giriş yapın kadın doğum uzmanı bakar benceYarına randevu aldım kısmetse gidicem benim felaket ağrım var allahim inşallah kötü bişey olmaz
Yine aynı şeyi soylicek normel bu ağrılar 2defa gittim kontrole aynı cevap özel doktorlar da başka bi ilde olduğu için yarın kısmet olursaBu iyi bişey değil bence çok ağrı olması. Bi acile mi gitseniz kadın hastalıkları aciline. Özelden acil giriş yapın kadın doğum uzmanı bakar bence
İnşallah öyledir yarın haber edin lütfen Allah yardım etsin inşallah iyidir sağlıklı olurYine aynı şeyi soylicek normel bu ağrılar 2defa gittim kontrole aynı cevap özel doktorlar da başka bi ilde olduğu için yarın kısmet olursa
İnşallah canım teşekkür ederim konuşmak iyi geldi haber edicemİnşallah öyledir yarın haber edin lütfen Allah yardım etsin inşallah iyidir sağlıklı olur
Ay ne demek burda konuşmak bazen rahatlatıyor insanı iyi geliyor. Dua edecem inşallah iyi haberlerini bekliyorum canımİnşallah canım teşekkür ederim konuşmak iyi geldi haber edicem
Allah razı olsun canım haber edicem görüşmek üzereAy ne demek burda konuşmak bazen rahatlatıyor insanı iyi geliyor. Dua edecem inşallah iyi haberlerini bekliyorum canım
Allah razı olsun canım haber edicem görüşmek üzere
Canım merhaba doktordan geldim şimdi muayene etti ve 5haftalik olduğumu söyledi kese çok güzel dedi ve büyük ihtimal ikiz dediAy ne demek burda konuşmak bazen rahatlatıyor insanı iyi geliyor. Dua edecem inşallah iyi haberlerini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?