Gebelik

parfonve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
14
2
1
21
Merhaba 25 Mayıs yumurtlama günümdü ve değerlendirdik 1 gün sonrasınıda aynı şekilde şimdi adetime 5 gün var test yaptım negatif acaba pozitife dönermi kasıklarımda ara ara sızı şeklinde ağrım var sadece

Olumlu sonuç almak istiyorsanız öncelikle kafanızdan oldu mu olmadı mı düşüncesini atmanız gerek. Adete 5 gün kala zaten çıkmaz biraz sabır. Zaten benden tavsiye erken öğrenmeye çalışmayın. Bu sefer kan değeri yükselir mi,kese görünecek mi,ay hala kalp atisini duyamadik vs diye konu açacaksınız. Evet insan çok istiyor merak ediyor ama o strese bi girerseniz olacağı varsa da olmaz. Ben hamile kalmaya çalışırken ilk ay çok emindim olacağına. Hatta tüm belirtileri yaşadım ve test yapmadan sevinmeye başladım. Sonuç hüsran. Diğer ay demek ki düşündüğüm gibi hemen olmayacak hayırlısı bakalım dedim,attım aklımdan. Sadece gün aşırı ilişkiye dikkat ettim ve hamile kaldım.
Ayrıca hamile kalmak için yumurtlama gününü nasıl tespit ettiğiniz de önemli. Ovulasyon testi yaptiysaniz tamam ama takvim yöntemiyse ona güvenmeyin. Adet bitiminden 3 gün sonra bile yumurtlama yaşayanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…