Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tebrik ederim canımKizlar bugun kan testi verdim doktor hala.sonuc cikmadi dedi simdi e nabiza düşmüş hamile miyim ?
Teşekkür ederimEvet tebrik ederim canım
Hemfe 6 haftalık hamilesin
İnanki kendimde değilim :)) beklemiyordum bi an da çıkınca hâlâ şoku atlatamadım bi de ilk heralde o yüzden :)))Çok tebrik ederim ama beta 1560 hala hamile miyim diye soruyorsunuz nasıl yükselsin gebelik yoksa :)
6 ağustos son adet günüm fazla yüksek değil miHemfe 6 haftalık hamilesin
Ay ikiz mi yoksa6 ağustos son adet günüm fazla yüksek değil mi
Hadi bakalım hayırlı olsunİnanki kendimde değilim :)) beklemiyordum bi an da çıkınca hâlâ şoku atlatamadım bi de ilk heralde o yüzden :)))
Olabilir mi acaba yarin hastaneye gidicem tekrar belli olur muAy ikiz mi yoksa
Kasiklarimda da agri var 1 haftadir normal mi acabaOlabilir mi acaba yarin hastaneye gidicem tekrar belli olur mu
Doktor muhakkak bir şey söylerOlabilir mi acaba yarin hastaneye gidicem tekrar belli olur mu
Gittiniz mi doktora :) ben de hamileyim sat 5 ağustosKasiklarimda da agri var 1 haftadir normal mi acaba
Ayyy canimm benimm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah . Evet bugün gittim kese olusmustu iki hafta sonra kalp atışını dinlicez insallahGittiniz mi doktora :) ben de hamileyim sat 5 ağustos
Çook sevindim, İnşallah canım çok şükür Sağlıcakla gelsin miniklerimizAyyy canimm benimm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah . Evet bugün gittim kese olusmustu iki hafta sonra kalp atışını dinlicez insallah
İnşallah gülüm dikkat et kendineÇook sevindim, İnşallah canım çok şükür Sağlıcakla gelsin miniklerimiz