Çok şükür Allah’a iyiz canım kalp atışlarını duyduk durumumuz iyi sevindim iyi olmana çok canımBen iyiyim bebişim şükür bu hafta da bebişi görmeye giderim belkii sen nasılsın senin bebiş nasıl
Ayın 6 da cinsiyeti öğrenicez Allahın izniyle inşallah canımBen iyiyim bebişim şükür bu hafta da bebişi görmeye giderim belkii sen nasılsın senin bebiş nasıl
Hayırlısı kuzumm öyle merak ettim yazayım dedimAyın 6 da cinsiyeti öğrenicez Allahın izniyle inşallah canım
İyi yapmışsın canım Allah razı olsun bu aralar biraz yoğunum çalışıyorum yollardayım gidiyorum geliyorum 2 gün izin istedim dinleniyorum birazHayırlısı kuzumm öyle merak ettim yazayım dedim
Napıyon canım nasılsın durumun nasıl bebiş nasıl merak ettim seni iyisinizdir inşallahHayırlısı kuzumm öyle merak ettim yazayım dedim
İyiyiz kuzum çok şükür sen nasılsın senin bebiş nasılNapıyon canım nasılsın durumun nasıl bebiş nasıl merak ettim seni iyisinizdir inşallah
Çok şükür Allah’a canım bizde iyiz bebiş büyüyor herşey yolundaİyiyiz kuzum çok şükür sen nasılsın senin bebiş nasıl
Yaaa daimm olsun çiçeğiiimmÇok şükür Allah’a canım bizde iyiz bebiş büyüyor herşey yolunda
Allah razı olsun canım benimYaaa daimm olsun çiçeğiiimm
Cinsiyetini öğrendiniz mi canımAllah razı olsun canım benimsizlerde iyi olun
Cinsiyetini öğrendiniz mi canım
Oğlumuz olucak canımErkek dedi doktor bize ya sizz
Karnım yuvarlak değil herkes kız dedi canoErkek dedi doktor bize ya sizz
Bana da hep kız demişti çevremdekilerKarnım yuvarlak değil herkes kız dedi cano
Hayırlısı canım benim sağlıklı olsunlarda en önemlisi zatenBana da hep kız demişti çevremdekilerdoktor yüzde doksan erkek dedi aşkım
Amin inşallah balımm gerçekten öyleHayırlısı canım benim sağlıklı olsunlarda en önemlisi zaten
Aynen canım AminAmin inşallah balımm gerçekten öyle
Canım iyi akşamlar nasılsınız durumunuz nasıl merak ettim sizleri buraya gelemedim bi süredir bebiş nasıl sen nasılsınBana da hep kız demişti çevremdekilerdoktor yüzde doksan erkek dedi aşkım
Yaaa güzelim nerelerdesin seenn? Biz iyiyiz çok şükür bebiş de iyi teyzesi bir sıkıntımız yok şu an Allah’a şükür, sen nasılsın senin bebiş nasıl nerelerdesinCanım iyi akşamlar nasılsınız durumunuz nasıl merak ettim sizleri buraya gelemedim bi süredir bebiş nasıl sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?