Haber verirsin canımHayırlısı canım sağlıklı gelsinler inşallah bakalım beklicez artık
Veririm tabi canım sen de verirsinHaber verirsin canım
Tabi canım haber veririmVeririm tabi canım sen de verirsin
Canım merhaba nasılsın durumun nasıl bebiş nasılTabi canım haber veririm
Merhaba canım, ben doğum yaptıım bebiş bugün 7 günlük olduCanım merhaba nasılsın durumun nasıl bebiş nasıl
Bizde iyiz kuzum şükür Allaha Herşey yolunda sizinki baya beklemiş 14 günlük olduk canımMerhaba canım, ben doğum yaptıım bebiş bugün 7 günlük olduikimiz de iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın ne durumdasın, bebiş nasıl
Merhabalar herkese burayı çok baktım ve okudum iyi insanlar var ve sizlere danışmak istedim ablalarım kaç kez test yaptım hep silik çıkıyor ve dün yaptım anlamadım hiç bişey bi baksanız bi yardımcı olsanız daha tecrübeli vardır anlayan şimdiden teşekkürler ..
Bence hamilelik var benimde testlerim bu sekildeydi ve poztif cikdi yalancı poztif cikiyor deiyenlenlere bakma artimede de kötü diyorlar ama ben onunla öğrendim eyer 6,7 saat sonra cikmadiysa vardır içini ferah tutMerhabalar herkese burayı çok baktım ve okudum iyi insanlar var ve sizlere danışmak istedim ablalarım kaç kez test yaptım hep silik çıkıyor ve dün yaptım anlamadım hiç bişey bi baksanız bi yardımcı olsanız daha tecrübeli vardır anlayan şimdiden teşekkürler ..
Doğum yaptım canım 14 günlük olduk Herşey yolunda çok şükür Allah’aBence hamilelik var benimde testlerim bu sekildeydi ve poztif cikdi yalancı poztif cikiyor deiyenlenlere bakma artimede de kötü diyorlar ama ben onunla öğrendim eyer 6,7 saat sonra cikmadiysa vardır içini ferah tut
Yaaa maşallah, kocaman olmuş senin bebişBizde iyiz kuzum şükür Allaha Herşey yolunda sizinki baya beklemiş 14 günlük olduk canım
Aaaa çok sevindimm bir ömür sağlıkla büyüsün canım ben tarihe hiç bakmamisim kusura bakmaDoğum yaptım canım 14 günlük olduk Herşey yolunda çok şükür Allah’a
Oyy maşallah iyi olun herzaman canım benimYaaa maşallah, kocaman olmuş senin bebişevet bizimki tam 40+0 da oldu
Oyy maşallah iyi olun herzaman canım benimYaaa maşallah, kocaman olmuş senin bebişevet bizimki tam 40+0 da oldu
sorun değil canım Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayıAaaa çok sevindimm bir ömür sağlıkla büyüsün canım ben tarihe hiç bakmamisim kusura bakma
Sağol balımmOyy maşallah iyi olun herzaman canım benimçok sevindim
Amin canım Allah razı olsunSağol balımmsiz de hep iyi olun inşallah
Merhaba canım nasılsın durumun nasıl bebiş napıyo nasıl durumuSağol balımmsiz de hep iyi olun inşallah
İyiyiz canım çok şükür ikimiz de uyutmaya çalışıyorum şu anMerhaba canım nasılsın durumun nasıl bebiş napıyo nasıl durumu
Bizde iyiz çok şükür Allah’a canım bende uyutmaya çalışıyorum şuanİyiyiz canım çok şükür ikimiz de uyutmaya çalışıyorum şu ansiz nasılsınız ne yapıyorsunuz
Bebişinin uyku düzeni nasıl canımBizde iyiz çok şükür Allah’a canım bende uyutmaya çalışıyorum şuan
İlk doğduğunda canım gündüzleri uyuyordu gece uyumuyordu şimdi tam tersi oldu canım ilk 20 gün öyledi sonra değişti şimdi de tam saat yapamıyorum deniyorum tam bi saat düzeni koymaya aynı bana çekmiş canım çok zor uyuyor uykusu olduğu halde dalamıyor hemen bide çok fena kucağa alıştı canım kucağa alıp yürüyorum öyle istiyor bakalım bi düzen yapıcam Allahın izniyle sen nasıl yaptın canım senin nasıl uyku düzeniBebişinin uyku düzeni nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?