kuzum buradaki herkes hemen hemen senin yaşlarında abla demene gerek yok hem ben 20 yaşındayım29 yaşındayım abla
29 yaşındayım abla
kuzum buradaki herkes hemen hemen senin yaşlarında abla demene gerek yok hem ben 20 yaşındayımilk çocuk mu olucak pek1 tane düşük oldu
Bitane düşüğüm oldu abla çok istiyorduk olmadı şimdi yine istiyoruz ilk olunca insan bilemiyor nasıl oluyor gidiyor diye inşallah bu sefer olurkuzum buradaki herkes hemen hemen senin yaşlarında abla demene gerek yok hem ben 20 yaşındayımilk çocuk mu olucak peki
Allahın izniyleBitane düşüğüm oldu abla çok istiyorduk olmadı şimdi yine istiyoruz ilk olunca insan bilemiyor nasıl oluyor gidiyor diye inşallah bu sefer olur
Yaaa çok geçmiş olsun kuzum stres yapma olur zamanla inşallah eğer yalancı pozitif çıkmamışsa var gibi yarın yine yap olur mu bize de at fotosunuBitane düşüğüm oldu abla çok istiyorduk olmadı şimdi yine istiyoruz ilk olunca insan bilemiyor nasıl oluyor gidiyor diye inşallah bu sefer olur
Tamam canım atarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için benimle böyle güzel ilgilendiğiniz içinYaaa çok geçmiş olsun kuzum stres yapma olur zamanla inşallah eğer yalancı pozitif çıkmamışsa var gibi yarın yine yap olur mu bize de at fotosunu
Amin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzTamam canım atarım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için benimle böyle güzel ilgilendiğiniz içinilk öğrendiğim gün ertesi gün doktora gidecektik gittik ve düşük olduğunu öğrendik acısı dün gibi hiç geçmiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tekrar teşekkür ederim canım
Amin canım inşallah çeker atarım sizlereAmin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Kıızz kopkoyu çıkmış bir deee
Çok mutluyum abla anında çıktı anlatamam o duyguyu Rabbim herkese nasip etsinKıızz kopkoyu çıkmış bir deeekoş kan ver yavrum hamişsiiinnn tebrik ederiiimmm
Yaaa kuzum yerim seni çok iyi anlayabiliyorum koş kan ver hemen beni de haberdar et sonuç çıkınca reglin kaç gün geçtiÇok mutluyum abla anında çıktı anlatamam o duyguyu Rabbim herkese nasip etsin
2 geçti canımYaaa kuzum yerim seni çok iyi anlayabiliyorum koş kan ver hemen beni de haberdar et sonuç çıkınca reglin kaç gün geçti
Yaa benimle aynısın benim de 2 gün geçti dün 220 çıktı betam bakalım senin kaç çıkıcak2 geçti canım
Bakalım canım kaç haftalık peki canomYaa benimle aynısın benim de 2 gün geçti dün 220 çıktı betam bakalım senin kaç çıkıcak
5. Haftaya giriş yaptı olarak görünüyor regl tarihime göre ama bakalım kese kaç çıkıcak keseyi görmedik dahaBakalım canım kaç haftalık peki canom
Bende Görülür mü canım5. Haftaya giriş yaptı olarak görünüyor regl tarihime göre ama bakalım kese kaç çıkıcak keseyi görmedik daha
Sen de bata göre 4+2 kuzum benim gibi işte sanırımBende g
Bende Görülür mü canım
Kan ver betadan anlaşılır kuzum zaten ne zaman vereceksinBende g
Bende Görülür mü canım
Ben doktoruma attım testi 10 ayın 15 de gel dedi kontrole niye geç çağırdı öyle canım acabaKan ver betadan anlaşılır kuzum zaten ne zaman vereceksin
Pazartesi giderim kan vermeye ben bide yurt dışında kalıyoruz Kayseri’den perşembe günü geldikKan ver betadan anlaşılır kuzum zaten ne zaman vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?