Hadi bakalım on güncük kalmışÇok görmek istiyorum zor bekliyorum canım bakma öyle dediğime
Ewet canım haberdar ederim canım sizleriHadi bakalım on güncük kalmış
Diğerlerini de atarım canımBuraya atar mısın canım testleri bakalim
Diğerlerini de atarım canıma hemen kan testiiii
Naptın canım durumun nasıl nasıl gidiyor herşey yolunda mıKız helal olsun bekleyebiliyorsun valla benimki pazartesi ona rağmen sabırsızım
Ayyy kuzum benim yicemm seni şimdilik iyi gidiyor Balım bir sorunumuz yok bir dahaki muayene 28 inde bu ayınNaptın canım durumun nasıl nasıl gidiyor herşey yolunda mı
Evet canım başladı iyim bende Salı günü gidicez bizde bakalım karnım öyle bi çıktı ki şiştiAyyy kuzum benim yicemm seni şimdilik iyi gidiyor Balım bir sorunumuz yok bir dahaki muayene 28 inde bu ayınsen nasılsın nasıl gidiyor mide bulantın falan başladı mı
Bide yorgunluk var canım baya biAyyy kuzum benim yicemm seni şimdilik iyi gidiyor Balım bir sorunumuz yok bir dahaki muayene 28 inde bu ayınsen nasılsın nasıl gidiyor mide bulantın falan başladı mı
Bebişin belirmesi için erken ama aşkım şişkinlik oluyor gebelikte ondandırrr Salı günü güzel haberlerle gel güzelimEvet canım başladı iyim bende Salı günü gidicez bizde bakalım karnım öyle bi çıktı ki şişti
Yarın çeker sana atarım canım bak sende sabahları bulantım oluyor öğlene kadar sürüyor sonra biraz iyi oluyorum çalışıyorum yorgunluk fazla oluyor çok canım inşallah canımBebişin belirmesi için erken ama aşkım şişkinlik oluyor gebelikte ondandırrr Salı günü güzel haberlerle gel güzelim
Att kuzumm sabırsızlıkla bekliyorum, çalışırken de çok yorma kendini kuzum belirt hamileliğini ne iş yapıyorsunYarın çeker sana atarım canım bak sende sabahları bulantım oluyor öğlene kadar sürüyor sonra biraz iyi oluyorum çalışıyorum yorgunluk fazla oluyor çok canım inşallah canımçok teşekkür ederim
Restorantta çalışıyorum canım sipariş alıyorum biliyolar hamile olduğumu biraz daha çalışıp doğum iznine çıkacağım canımAtt kuzumm sabırsızlıkla bekliyorum, çalışırken de çok yorma kendini kuzum belirt hamileliğini ne iş yapıyorsun
Hadi bakalım kuzum yarın gidiyorsunnn heyecanlandımmmRestorantta çalışıyorum canım sipariş alıyorum biliyolar hamile olduğumu biraz daha çalışıp doğum iznine çıkacağım canım
Evet canım bende çok heyecanlıyım görmek içinHadi bakalım kuzum yarın gidiyorsunnn heyecanlandımmm
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzumEvet canım bende çok heyecanlıyım görmek için
Evet canım bende çok heyecanlıyım görmek için
Beklediği refleks gününde yapmış canım ilk testini diğerleri gecikmeden sonra yapıldı, onun yerine cevap verdim ama o muhtemelen hastanede geç bakabilirGözünüzaydınilk silik testi kaçıncı gün yapmıştınız peki gecikmede mi yapmıştınız
Allah razı olsun ablacımGözünüzaydınilk silik testi kaçıncı gün yapmıştınız peki gecikmede mi yapmıştınız
Canım herşey yolunda 7 haftalık olmuş bebişim iyi gelişmiş dediEee bebiş gitmedin mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?