- 4 Nisan 2024
- 296
- 100
- Konu Sahibi edadiyebirisi
Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti bugün ovülasyon testi denedim böyle çıktı gebelik yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testinde negatif görmekten korkup yapmadım bunu deniyim dedim daha yapmam beklicem biraz dahaOvülasyon testiyle çok anlaşılmaz gebelik, pik görenler de var görmeyenler de var buna bakıp moral bozmayın
Biraz daha bekleyin bence gebelik testi yapacaksanız daGebelik testinde negatif görmekten korkup yapmadım bunu deniyim dedim daha yapmam beklicem biraz daha
Evet 24 ünde yapmayı düşünüyorum 14 gün geçmiş oluyorBiraz daha bekleyin bence gebelik testi yapacaksanız da
Benimde bugün 10 gün oldu ara sıra kasıklarımda ağrı hissediyorum o kadar başka belirti yok şimdilikEda biseyler hissediyo musun belirti var mı benim de 8-9 gün oldu ovulasyon olalı
Benimde bugün 10 gün oldu ara sıra kasıklarımda ağrı hissediyorum o kadar başka belirti yok şimdilik
Benim de kasık ağrım var göğüs hassasiyeti var şişkinlik var bilemedim
Canım ben de bugun ovu testi yaptım aynı böyle çıktı. Akıntım başladı tekrarmi yumurtluyorun diye yaptım. Hicmi belirtin yok hala?Eki Görüntüle 3481317
Yumurtlama üzerinden 10 gün geçti bugün ovülasyon testi denedim böyle çıktı gebelik yok mu
Kasik ağrısı bide göğüslerim dolgun şişik o yumurtlamadan beri var zaten birkaç gün daha bekliyorum test yapmak içinCanım ben de bugun ovu testi yaptım aynı böyle çıktı. Akıntım başladı tekrarmi yumurtluyorun diye yaptım. Hicmi belirtin yok hala?
Çok merak ediyorum aslında test yapmamak için zor duruyorum ama bu sefer beklicemCanım ben de bugun ovu testi yaptım aynı böyle çıktı. Akıntım başladı tekrarmi yumurtluyorun diye yaptım. Hicmi belirtin yok hala?
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki. Eczaneye girdim iş çıkışı folikasitim bitmişti aldım çıktım test almamak için kendimi zor tuttum. İlk defa böyle sabirsizim. İnşallah doğru hiss ediyoruzdur. 4 gün daha bekliyicez.Çok merak ediyorum aslında test yapmamak için zor duruyorum ama bu sefer beklicem
Benim de kasık ağrım geçmiyor ama adet ağrısı değil daha çok solda batma oluyor. Göğüslerim daha bugün şişmeye başladı. Ama ağrı yok. Bı de bugün işte başım döndü gözüm karardı ve sol beynime ağrı girdi. Allah'tan yanımda parol vardı. Gün içerisinde bı üşüyorum bı sıcak basıyor. Sende varmı böyle durum? Psikolojik olamaz çünkü çok yoğun çalışıyorum aklıma bile gelmiyor akşama kadarKasik ağrısı bide göğüslerim dolgun şişik o yumurtlamadan beri var zaten birkaç gün daha bekliyorum test yapmak için
Çok silik gözüküyor en garanti kanda belli olurMerhaba kızlar adetimin üzerinden 7 gün geçti adet olmadım şimdi test yaptım bu şekilde çıktı sizce bir şey olabilir mi yardımcı olur musunuz ?
Eki Görüntüle 3481394 Eki Görüntüle 3481395 Eki Görüntüle 3481396
Benimde geçen gün çok fena mide bulantım oldu o da bir kerelik aynı şekilde benimde solda batma oluyor özellikle yumurtlama zamanı sol kasığımda çok batma oldu ağır birşey kaldırırken iş yaparken falanBenim de kasık ağrım geçmiyor ama adet ağrısı değil daha çok solda batma oluyor. Göğüslerim daha bugün şişmeye başladı. Ama ağrı yok. Bı de bugün işte başım döndü gözüm karardı ve sol beynime ağrı girdi. Allah'tan yanımda parol vardı. Gün içerisinde bı üşüyorum bı sıcak basıyor. Sende varmı böyle durum? Psikolojik olamaz çünkü çok yoğun çalışıyorum aklıma bile gelmiyor akşama kadar
Ağır kaldirma hızlı hareket etme dikkat canım belki gerçekten hamileysen riske atma derim. Ben pantalon bile giymiyorum sıkıp rahatsız etmesin diye. Salı günü test yapacakmisin?Benimde geçen gün çok fena mide bulantım oldu o da bir kerelik aynı şekilde benimde solda batma oluyor özellikle yumurtlama zamanı sol kasığımda çok batma oldu ağır birşey kaldırırken iş yaparken falan
Evet salı günü test yaparım sabahAğır kaldirma hızlı hareket etme dikkat canım belki gerçekten hamileysen riske atma derim. Ben pantalon bile giymiyorum sıkıp rahatsız etmesin diye. Salı günü test yapacakmisin?
Tmm canım güzel haberini bekliyorumEvet salı günü test yaparım sabah