Sizin kafa baya going To go

Ben mutsuz bir evliliğim var demiyorum, çocuklu evlilikle çocuksuz evlilik bir değil diyorum. Hayır aynı diyenlerin de çocuksuz evliliği sıkıcı ve monotondur. Zira çocuklu evde rahat rahat her yerde sevişemez, gece yarılarına kadar dışarda kalamaz, hadi haftasonu baş başa bir yerlere gidelim diye ani plan yapamazsın. Heyecanı azalıyor yani.
Bu arada sürekli bu en mutluyum en meslek sahibiyim en iyi evlilik bende falan ispatları da hep yaştan işte. Olgunlaşmadan anne olmuşsunuz. Şimdi böyle ispat çabasına giriyorsunuz.
Ben üniversiteyi okuduktan sonra koşa koşa evlenmek yerine pek çok şey yaptım, 27imde eşimle tanıştık. Yine acele etmedik bak. 2,5 sene o tatil senin bu bar şenlik benim gezdik. Evlenince de öyle hemen ilk aydan korunma nedir bilmeden çocuk işine düşmedik. 1,5-2 sene korundum. Gezdim tozdum, evlilik hayatını çocuksuz doya doya yaşadım. 32imde doğurdum evladımı. Şimdi kimseye bir şey ispat etmeye çalışmadan stabil hayatım başladı. Neden ama en mutlu benim en güzel evlilik benim çocuk şahane diye gezmiyorum peki biliyor musun? Aklımda gençlikten kalan yok. Bekarlığımı da doya doya yaşadım evliliğimi de. Çocuk için acele etmediğim için de şimdi böyle hırçın tepkiler vermiyorum.