• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Zeynep 0109

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
16
İyi günler benim arada açık pembe lekem oluyor Bir sıkın ti olurmu bu durumu yaşayan varmı acaba bide kaç haftalık hamileyim

Eklentiler

• 1000006229.webp
    1000006229.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 47
Ne demek istediğiniz anlaşılmıyor. Görsele eklediğiniz ultrason haziran ayından kalma tarihe göre. Neden onu eklediniz? Kan tahlili pozitif. Kaç haftalık hamile olduğunuzu son adet tarihinize göre hesaplayacaksınız. Kanamaya doktor yorum yapar doktora gözükün.

Ne demek istediğiniz anlaşılmıyor. Görsele eklediğiniz ultrason haziran ayından kalma tarihe göre. Neden onu eklediniz? Kan tahlili pozitif. Kaç haftalık hamile olduğunuzu son adet tarihinize göre hesaplayacaksınız. Kanamaya doktor yorum yapar doktora gözükün.
Ne temmuz ayında düşük yaptım

Ve ben 2ay adet oldum ve günüme iki gündü vardı ben dün baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gittim kan verdim ve sonuç bu çıktı

Eklentiler

• 888.webp
    888.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 22
Back
X