- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Zeynep 0109
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gidip ultradonla baktirip keseyi de görüp hem kaç haftalık gebeyim diyorsun hem de gebelik var mı diyorsun. Neden?Gebelik varmı ben adetime ikigun kala test yaptim ve bu sonuç çıktı sizce gebelik varmı
Ben iki kere düşük yaptım ikinci düşüğü mu temmuzun 6 da oldu o yüzdenDoktora gidip ultradonla baktirip keseyi de görüp hem kaç haftalık gebeyim diyorsun hem de gebelik var mı diyorsun. Neden?
Keseyi gördüğümüzde 5haftalik di ikin ci hamileligmdiBen iki kere düşük yaptım ikinci düşüğü mu temmuzun 6 da oldu o yüzden
Ne temmuz ayında düşük yaptımNe demek istediğiniz anlaşılmıyor. Görsele eklediğiniz ultrason haziran ayından kalma tarihe göre. Neden onu eklediniz? Kan tahlili pozitif. Kaç haftalık hamile olduğunuzu son adet tarihinize göre hesaplayacaksınız. Kanamaya doktor yorum yapar doktora gözükün.
Ve ben 2ay adet oldum ve günüme iki gündü vardı ben dün baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gittim kan verdim ve sonuç bu çıktıNe demek istediğiniz anlaşılmıyor. Görsele eklediğiniz ultrason haziran ayından kalma tarihe göre. Neden onu eklediniz? Kan tahlili pozitif. Kaç haftalık hamile olduğunuzu son adet tarihinize göre hesaplayacaksınız. Kanamaya doktor yorum yapar doktora gözükün.
Tamam bu test pozitif , bir doktora gözükebilirsiniz muayene içinVe ben 2ay adet oldum ve günüme iki gündü vardı ben dün baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gittim kan verdim ve sonuç bu çıktı