Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumun için çok teşekkür ederim belirtilerim olunca şüpheye düştüm bakalım inşallah çıkarMerhaba canım. Testteki iki çizgi, hCG konsantrasyonunun varlığına işaret ediyor, bu da post-abortus dönemde erken luteal fazda yumurtlamanın gerçekleşmiş olabileceğini ve blastokistin endometrial implantasyona başlamış olabileceğini gösteriyor. Adetin 6 gün öncesinde yapılan test, hCG seviyelerinin henuz subjektif hassasıyet eşiğinin altında olabileceğini ima eder, bu nedenle plazma beta-hCG tayini ile trofoblast aktivitesinin dinamik artışını (48 saatte %50-100 :vv) değerlendirmek sart. Düşük sonrası progesteron ve östrojen dengesizliklerri, hipofiz ovaryen eksenindeki adaptasyonla birlikte sık idrara çıkma ve baş dönmesini tetikleyebilir bu da korpus luteum fonksiyonunun devamı veya yeni gebelikle ilişkili olabilir. Yanlış pozitif riskini (kimyasal gebelik veya hCG kalıntıları) ekarte etmek için serum beta-hCG analizi yapabilirsin. Sonuçlar 5 mIU/mL’nin altındaysa negatif, üzerindeyse gebelik şüphesi artar. Kan testi öneririm.
Hafif bi çizgi görünüyor ama bu test için çok erkenAdetime 6 gün kala yaptım sizce gebelik var mıdır acil yardımcı olur musunuz kızlarr!!
Birkaç gün daha beklemem gerekiyorHafif bi çizgi görünüyor ama bu test için çok erken
Evet muhakkak hatta sanırım kaset test erken gebelik testi bile değil adet gecikmesini beklemeniz lazımBirkaç gün daha beklemem gerekiyor
EvetEvet muhakkak hatta sanırım kaset test erken gebelik testi bile değil adet gecikmesini beklemeniz lazım
Bu test çok hata veriyorAdetime 6 gün kala yaptım sizce gebelik var mıdır acil yardımcı olur musunuz kızlarr!!
Gercekten mi yaBu test çok hata veriyor
Bulabiliyorsanız roll gebelik testi veya erken gebelik testi ile bakın ama yine çıkmayabilir yanıltabilir test benim erken gebelikte çok çok silik çıkmıştı değerim yüksekken hatta ben yok sanmıştımAdetime 6 gün kala yaptım sizce gebelik var mıdır acil yardımcı olur musunuz kızlarr!!
Bulabiliyorsanız roll gebelik testi veya erken gebelik testi ile bakın ama yine çıkmayabilir yanıltabilir test benim erken gebelikte çok çok silik çıkmıştı değerim yüksekken hatta ben yok sanmıştı
Merhaba bende bu kaset testten yaptım regle 5 gün var tamamen negatif çıktı . Olsaydı çıkar mıydı bu kaset testler ne zaman gösteriyor acabaHafif bi çizgi görünüyor ama bu test için çok erken
Merhaba bende bu kaset testten yaptım regle 5 gün var tamamen negatif çıktı . Olsaydı çıkar mıydı bu kaset testler ne zaman gösteriyor acaba