Gebelik ??

sibelayyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
5
0
1
25
Merhaba arkadaşlar bir aylık evliyim adet bitiminden iki gün sonraya düğünüm denk geldi ilk başta lekelenmem sürekli devam etti idrarda yanma olduğu için doktor enfeksiyon olabileceğini iletti . Kadın doğuma gittiğimde de yerleşme kanaması olabilir on gün sonra test yap dedi testlerimi yükledim sizce hamile miyim Ovulasyon koyu renk erken gebelik silik çizgi

Eklentiler

• B9281CF0-CFDA-43E6-AD00-0F7E2B68F0DA.webp
    B9281CF0-CFDA-43E6-AD00-0F7E2B68F0DA.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 178FED96-6FB8-4D53-B5F5-EA37B2D7C5F0.webp
    178FED96-6FB8-4D53-B5F5-EA37B2D7C5F0.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 37
Düzensizliğin varsa belki ovulasyonun çift çıkması geç yumurtladığını da gösterebilir ama adete yakın çift çizgi olunca gebelik şüphesi olabiliyor. Erken gebelik testi hakkında bir şey diyemeyeceğim sanki baya net ama yalancı pozitif gösteren çok var en iyisi bana göre awox marka çoğu kişi de memnun onda silik çizgi çıkınca %90 doğru

ilk kez mi ilişki yaşadın bilmiyorum ama ilk olduysa ondandır yanmaların bende ilk zamanlar balayı sistik denen illete yakalanmıştım ilaç kullandım hatta gebelik olsun olmasın enfeksiyon varsa ilerlemesin idrar tahlili ver bence zaten gebelik varsa kesinlikle idrar tahlili yap enfeksiyon riskli oluyor ilerliyor

Merhaba arkadaşlar bir aylık evliyim adet bitiminden iki gün sonraya düğünüm denk geldi ilk başta lekelenmem sürekli devam etti idrarda yanma olduğu için doktor enfeksiyon olabileceğini iletti . Kadın doğuma gittiğimde de yerleşme kanaması olabilir on gün sonra test yap dedi testlerimi yükledim sizce hamile miyim Ovulasyon koyu renk erken gebelik silik çizgi
Bence hamılesın. Testte bu kadar belırgınse kan testinde kesın çıkar . Bi an kendımı sorguladım ya .. bır aylık evlisin ve ovulasyon testı kullanıyorsun . 7 aydır bebek ıstıyorum neden ovulasyon testını daha önce ogrenmedım yenı başladım neden bu kadar cahil kaldım 😅

ilk kez mi ilişki yaşadın bilmiyorum ama ilk olduysa ondandır yanmaların bende ilk zamanlar balayı sistik denen illete yakalanmıştım ilaç kullandım hatta gebelik olsun olmasın enfeksiyon varsa ilerlemesin idrar tahlili ver bence zaten gebelik varsa kesinlikle idrar tahlili yap enfeksiyon riskli oluyor ilerliyor
Abla peki kasık ağrım da bundan ötürümüdür yoksa riskli bir durum mu var

Back
X