Marka?herkese merhaba adetime 4 gün kala test yaptım meraktan sadece böyle hafif bir cızgı gördüm hemen sizce gebelik var mıdır?
Eki Görüntüle 3634809
pregnant diye bir markaMarka?
O markayı bilmiyorum ama ihtimal var tabiki benim testim de şuan bu şekilde kan verecek misin senpregnant diye bir marka
adetime daha zaman olduğu için bilemiyorum ya kararsızım sizin nasıl çıktı inşallah ikimizde de vardır ya siz istıyor musunuzO markayı bilmiyorum ama ihtimal var tabiki benim testim de şuan bu şekilde kan verecek misin sen
ya öyle mi dersiniz yanıltır mı acabaVar gibi
herkese merhaba adetime 4 gün kala test yaptım meraktan sadece böyle hafif bir cızgı gördüm hemen sizce gebelik var mıdır?
Eki Görüntüle 3634809
Bende istiyorum iki kaybim var hatta testimi ekleyeyim burayaadetime daha zaman olduğu için bilemiyorum ya kararsızım sizin nasıl çıktı inşallah ikimizde de vardır ya siz istıyor musunuz
ya evet silik çizgi var kan verdiniz miBende istiyorum iki kaybim var hatta testimi ekleyeyim buraya
Yok hayır kan vermedim nedense yalancı pozitif gibi hissediyorum bugün tekrarliycam yine pozitif çıkarsa öyle vericem kabıya evet silik çizgi var kan verdiniz mi
niyeyse bende öyle hissediyorum ya çok zor bir durumYok hayır kan vermedim nedense yalancı pozitif gibi hissediyorum bugün tekrarliycam yine pozitif çıkarsa öyle vericem kabı
niyeyse bende öyle hissediyorum ya çok zor bir durum
kaç kere yaptınız aralıklı mı acaba 2 test de aynı gün. müYok hayır kan vermedim nedense yalancı pozitif gibi hissediyorum bugün tekrarliycam yine pozitif çıkarsa öyle vericem kabı
Birini cuma gecesi birini cumartesi sabahı yaptım akşam tekrar yapıcam inşallah pozitiftirkaç kere yaptınız aralıklı mı acaba 2 test de aynı gün. mü
inşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzBirini cuma gecesi birini cumartesi sabahı yaptım akşam tekrar yapıcam inşallah pozitiftir
Birazdan yapacam sabahı beklememe gerek yok demi çünkü çatlamak üzereyim deinşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Tertemiz negatifinşallah hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
ilk idrar daha iyi bence ya yaptın mıBirazdan yapacam sabahı beklememe gerek yok demi çünkü çatlamak üzereyim de
Yok yapmadım direk negatif oldu diyeilk idrar daha iyi bence ya yaptın mı
nasıl yani 2 test çift çizgiydi amaYok yapmadım direk negatif oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?