- 20 Haziran 2022
- 447
- -121
- 48
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Teşekkür ederim dünden beri hastanedeyim nst ile takip ediyorlar saat 4 te yine nst takıcaklar sancı cıkarsa doğumhaneye alacaklar beni.ben 4-5 cm açıklıkla bir hafta bekledimhatta yine sancım vs yoktu keseyi patlattılar da doğum başladı endişe etmeyinz. sıkı takip edilirser bir sey olmaz. sağlıkla gelsin
Ben dünden bu yana hastanedeyim yatış verildi nst takip ediyorlar yine nst takılacak sancı cıkarsa doğumhaneye yol görünücek.Normal canım ben 2 hafta öyle bekledim benim de sancım çoktu ama tam doğuracak kadar açılmam olmadı bende dikkat ettim bu süreçte kendini zorlayıp iş yaparsan ben gibi bir günde birden açılman ilerleyip suyun geliyor hop hastanede doğum yaparken buluyorsun kendini
Ay Allah iyiliğini versin doğuma alınırken bile kkBen dünden bu yana hastanedeyim yatış verildi nst takip ediyorlar yine nst takılacak sancı cıkarsa doğumhaneye yol görünücek.
Elbette kaçar mı yahuAy Allah iyiliğini versin doğuma alınırken bile kkinşallah sağlıklı akıllı merhametli adaletli bir bebeğin olsun. Ben bile heyecanlandım
doğurdunuz muuu?Ben dünden bu yana hastanedeyim yatış verildi nst takip ediyorlar yine nst takılacak sancı cıkarsa doğumhaneye yol görünücek.
Yok anam alttan fitil sancı attılar bekliyoruz bakalımdoğurdunuz muuu?
ayu cok heyecanlııYok anam alttan fitil sancı attılar bekliyoruz bakalım
Küveze aldılar yaaaayu cok heyecanlıı
neden?Küveze aldılar yaaa
Oksijensiz kaldı doğarkenneden?
cok gecmis olsun. hemen iyileşir de kavusursunuz insallahOksijensiz kaldı doğarken
Amin.. Allah razı olsun.cok gecmis olsun. hemen iyileşir de kavusursunuz insallah
internette videoları var. hastanedeyseniz ebelerin birinden yardım da isteyebilirsiniz. elle sağmayı bana hastanedeki ebe göstermistiAmin.. Allah razı olsun.ya birde birşey sorcam süt vermem gerekiyor Muş meme ucunu sıkarak getirecekmişim ben getiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?