Gebelik

ilaydaNur87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
447
-121
48
Kızlar 37+1 gebeyim nst sancım ckıyor bende hissediyorum ama sonrasında yok oldu sancı ayrıca fakat hemşire ve ebeler baktıkça alttan muayene iki santim açıklık var mış takipliyim şuan eğer normale dönerse beni göndericekler eve sizce normal mi iki cm açılma ile.

Normal canım ben 2 hafta öyle bekledim benim de sancım çoktu ama tam doğuracak kadar açılmam olmadı bende dikkat ettim bu süreçte kendini zorlayıp iş yaparsan ben gibi bir günde birden açılman ilerleyip suyun geliyor hop hastanede doğum yaparken buluyorsun kendini

ben 4-5 cm açıklıkla bir hafta bekledim hatta yine sancım vs yoktu keseyi patlattılar da doğum başladı endişe etmeyinz. sıkı takip edilirser bir sey olmaz. sağlıkla gelsin

ben 4-5 cm açıklıkla bir hafta bekledim hatta yine sancım vs yoktu keseyi patlattılar da doğum başladı endişe etmeyinz. sıkı takip edilirser bir sey olmaz. sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim dünden beri hastanedeyim nst ile takip ediyorlar saat 4 te yine nst takıcaklar sancı cıkarsa doğumhaneye alacaklar beni.

Ben dünden bu yana hastanedeyim yatış verildi nst takip ediyorlar yine nst takılacak sancı cıkarsa doğumhaneye yol görünücek.

Ben dünden bu yana hastanedeyim yatış verildi nst takip ediyorlar yine nst takılacak sancı cıkarsa doğumhaneye yol görünücek.
Ay Allah iyiliğini versin doğuma alınırken bile kk inşallah sağlıklı akıllı merhametli adaletli bir bebeğin olsun. Ben bile heyecanlandım

Amin.. Allah razı olsun. ya birde birşey sorcam süt vermem gerekiyor Muş meme ucunu sıkarak getirecekmişim ben getiremiyorum
internette videoları var. hastanedeyseniz ebelerin birinden yardım da isteyebilirsiniz. elle sağmayı bana hastanedeki ebe göstermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…