- 16 Şubat 2012
- 98
- 36
- 288
- Konu Sahibi nazar elmas
Ay sanki var gibi inşallah da vardır ama ben ince de olsa bir çizgi gördümBenim reglime 5 6 gğn var testin böyle oldu dayanamadım yaptım bakarmısınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sanki var gibi inşallah da vardır ama ben ince de olsa bir çizgi gördümBenim reglime 5 6 gğn var testin böyle oldu dayanamadım yaptım bakarmısınız![]()
Kız bende şok oldum ilk 3 dk da gördüm öylesine gece yapayım dedim bi de erken çok belirti olunca yaptım valla gibi mi beklicem artık gecikirsem bi daha yapıcam. Çok tesekkür ederimmAy sanki var gibi inşallah da vardır ama ben ince de olsa bir çizgi gördüm![]()
Hadi inşallah haber verin bize de kaç gün vardı bat ? Benim yumurtlama 7. GünKız bende şok oldum ilk 3 dk da gördüm öylesine gece yapayım dedim bi de erken çok belirti olunca yaptım valla gibi mi beklicem artık gecikirsem bi daha yapıcam. Çok tesekkür ederimm![]()
Kan verdim bugün beta 465.85 çıktı hamilesin dedi doktorfotolara , testlere göre pozitif görünüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende bugün kan verdim 465.85 ciktiKız bende şok oldum ilk 3 dk da gördüm öylesine gece yapayım dedim bi de erken çok belirti olunca yaptım valla gibi mi beklicem artık gecikirsem bi daha yapıcam. Çok tesekkür ederimm![]()
Bende bugün kan verdim 465.85 cikti
Ayy gerçekten mi aşurı sevindim. İnsallah bende bu hafta öyle değerler görürüm. Sizin adınıza cok sevindim yazıcam bende buraya. Aynı böyle silikdi deme sizin erken yapmıştınızBende bugün kan verdim 465.85 cikti
İnsallh sizde yüksek değerleri görürsünüz cuma kontrole gideceğimAyy gerçekten mi aşurı sevindim. İnsallah bende bu hafta öyle değerler görürüm. Sizin adınıza cok sevindim yazıcam bende buraya. Aynı böyle silikdi deme sizin erken yapmıştınız![]()
Amin canım inşallah.İnsallh sizde yüksek değerleri görürsünüz cuma kontrole gideceğim
Amin inşallahAmin canım inşallah.sağ salim kucagınıza alın inşallah
![]()
ayyy ne güzel hayırlısı olsunKan verdim bugün beta 465.85 çıktı hamilesin dedi doktor
Teşekkür ederimayyy ne güzel hayırlısı olsun
Kızlar bugün gittim hastaneye tekrar kan aldılar değerim yükselmiş 896 çıktı çok şükür pazartesi gel keseye bakalım dendiTeşekkür ederim
Belirtilerinşz nelerdiKız bende şok oldum ilk 3 dk da gördüm öylesine gece yapayım dedim bi de erken çok belirti olunca yaptım valla gibi mi beklicem artık gecikirsem bi daha yapıcam. Çok tesekkür ederimm![]()
Hangi markaları kullandınız yazabılır mısınızKan verdim bugün beta 465.85 çıktı hamilesin dedi doktor
Days doctor biri digeride vula lifeHangi markaları kullandınız yazabılır mısınız