Tuhaf bi test:) inşallah poziftir. Bozuk olma olasılığı var sanki. Elinde başka test varsa tekrar dene istersen.Merhaba arkadaşlar ben bugün erken gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı biraz soluk renktelerdi Sizce Hamile miyim adetimin 29 döngüsü Normalde 26 günde adet oluyorum 2 gün önce kahverengi lekeler gelmeye başladı Bir gün oldu bitti Bugün de test yaptım sonuç resimde gönderdiğim gibi
Bozuk olsa başka türlü cikmazmiTuhaf bi test:) inşallah poziftir. Bozuk olma olasılığı var sanki. Elinde başka test varsa tekrar dene istersen.
İnşallah teşekkürlerHamilesin, hayırlı olsun bir kaç gün sonra kan ver beta hcg de farkı görürsün
Çizgilerin soluk ve geniş olması öyle düşündürdü. İnşallah pozitiftirBozuk olsa başka türlü cikmazmi
İnşallah teşekkürlerÇizgilerin soluk ve geniş olması öyle düşündürdü. İnşallah pozitiftir
Durumunuz nedirİnşallah teşekkürler
Durumum derken. 5 gün önce kahverengi akintim geldi. 2 gün sürdü. Peçeteye gelince geliyordu. 1 gün önce gün içerisinde test yaptım attığım gibi test çift çizgi geldi. Bir gün sonra yaptım tek çizgi var anlamadimDurumunuz nedir
Geciktiniz mi pekiDurumum derken. 5 gün önce kahverengi akintim geldi. 2 gün sürdü. Peçeteye gelince geliyordu. 1 gün önce gün içerisinde test yaptım attığım gibi test çift çizgi geldi. Bir gün sonra yaptım tek çizgi var anlamadim
CDHamilesin, hayırlı olsun bir kaç gün sonra kan ver beta hcg de farkı görürsün
Olmadım. Çok sulu akintim var sadece şeffaf. Beyaz bazenAdet oldunuz mu olmadınız mi hamile misiniz
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acabaCD
Olmadım. Çok sulu akintim var sadece şeffaf. Beyaz bazen
Hamilesindir, benim 6. Haftam kanama hariç bütün belirtilerim vardı sen de olanlarınBenim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba
Bende göğüs ağrısı yok. Sadece halsizlik. Uyku hali. İştah artışı. Sabahları bazen bulantıHamilesindir, benim 6. Haftam kanama hariç bütün belirtilerim vardı sen de olanların
Herkesin aynı olmaz farklı olur :)Bende göğüs ağrısı yok. Sadece halsizlik. Uyku hali. İştah artışı. Sabahları bazen bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?