- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi zeynpefe060806
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün var eşim sabah beri hayal görüyorsun çizgi yok diye zorbalıyo beniçokhafıf bı çizgi var gibi adetinize kaç gün var :)
canım bi iki gün sonra tekrarla olmadı sen bakma erkekler hepsi öyle5 gün var eşim sabah beri hayal görüyorsun çizgi yok diye zorbalıyo beni![]()
Allah razı olsun bacım hayal görmediğimi ispatladıncanım bi iki gün sonra tekrarla olmadı sen bakma erkekler hepsi öyle![]()
canım bu negatif şuan ama bekle belki yükselir 5 gün var daha adetine ,idrar testini yaptığın marka neydi acaba ?Allah razı olsun bacım hayal görmediğimi ispatladındün akşam kan verdim acilde bu çıktı anlamıyorumda gitmedim göstermeye
Days doctor markasıcanım bu negatif şuan ama bekle belki yükselir 5 gün var daha adetine ,idrar testini yaptığın marka neydi acaba ?
yalanıcı pozitif çıkarmaz ama geç döllenme olabilir çok erken yaptırmışsın kan testiniDays doctor markası
O hayali çizgi gerçek değil mi şimdiyalanıcı pozitif çıkarmaz ama geç döllenme olabilir çok erken yaptırmışsın kan testini
adetten 1 gun once çıkar canım kan testine göre evet maalesef gerçek değil negatif gözüküyor kuzumO hayali çizgi gerçek değil mi şimdine zaman kan vermem gerekiyor bacım Pki
Dua et nolur canım adetime 4 gün var markadan markaya fark ediyormu Pkiadetten 1 gun once çıkar canım kan testine göre evet maalesef gerçek değil negatif gözüküyor kuzum
Canım kan değerin negatif demiş. Days doctor da çok yalancı pozitif çıkarıyor. Benim bundan da belirgindi ama negatifti regl olmuştum.Days doctor markası
yalancı pozitif vermiş canım aynısını alma bence kandil bugun inşalllah sana da bana da isteyen tüm herkesin yeni yılda bebişleri olsun :)Dua et nolur canım adetime 4 gün var markadan markaya fark ediyormu Pki
Aminn Allah razı olsun canımın içi tüm isteyene versin Rabbim sağlıklı sıhhatliyalancı pozitif vermiş canım aynısını alma bence kandil bugun inşalllah sana da bana da isteyen tüm herkesin yeni yılda bebişleri olsun :)
Önerdiğiniz bir marka varmı peki canımCanım kan değerin negatif demiş. Days doctor da çok yalancı pozitif çıkarıyor. Benim bundan da belirgindi ama negatifti regl olmuştum.
Awox için iyi diyorlar geneldeÖnerdiğiniz bir marka varmı peki canım
evet awox yada predector earlyÖnerdiğiniz bir marka varmı peki canım
evet awox yada predector