dirim Nirvana Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2008 12.075 1.208 773 28 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dirim #1 Hocam rahmin geride olmasının dezavantajları nelerdir? hamile kalmak için sıkıntı yada zorluk yaratır mı? aynı şekilde doğum esnasında da sıkıntı olur mu?
Hocam rahmin geride olmasının dezavantajları nelerdir? hamile kalmak için sıkıntı yada zorluk yaratır mı? aynı şekilde doğum esnasında da sıkıntı olur mu?
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 28 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi dirim #2 dirim .!.: Hocam rahmin geride olmasının dezavantajları nelerdir? hamile kalmak için sıkıntı yada zorluk yaratır mı? aynı şekilde doğum esnasında da sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu soruya forumda daha önce yanıt vermiştim sıra ile tekrar yanıtlıyorum; dezavantajı yoktur, hayır ve hayır a.s
dirim .!.: Hocam rahmin geride olmasının dezavantajları nelerdir? hamile kalmak için sıkıntı yada zorluk yaratır mı? aynı şekilde doğum esnasında da sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu soruya forumda daha önce yanıt vermiştim sıra ile tekrar yanıtlıyorum; dezavantajı yoktur, hayır ve hayır a.s