A Adigeya01 Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2013 9 0 6 35 Adana 13 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Adigeya01 #1 Selam Bayanlar😊😊ewli tecrubeli Ablalarim Ewlilkden. 1 ay sonra hamile kalmak cokmu abes esimde bende cok istioruz 😊
Selam Bayanlar😊😊ewli tecrubeli Ablalarim Ewlilkden. 1 ay sonra hamile kalmak cokmu abes esimde bende cok istioruz 😊
angel_2858 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2013 696 45 53 13 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Adigeya01 #2 Adigeya01 .!.: Selam Bayanlarewli tecrubeli Ablalarim Ewlilkden. 1 ay sonra hamile kalmak cokmu abes esimde bende cok istioruz  Genişletmek için tıkla... slm eger kendini hazır hissediyorsan ve ben erkenden cocugumu kucagıma alıcam diyorsan neden abes olsun bu bi secim bazıları 1 ay sonra isterbazıları 3-4 senesonra abes ola cak bişey yok yani bende erken anne oldum.kac yasındasın
Adigeya01 .!.: Selam Bayanlarewli tecrubeli Ablalarim Ewlilkden. 1 ay sonra hamile kalmak cokmu abes esimde bende cok istioruz  Genişletmek için tıkla... slm eger kendini hazır hissediyorsan ve ben erkenden cocugumu kucagıma alıcam diyorsan neden abes olsun bu bi secim bazıları 1 ay sonra isterbazıları 3-4 senesonra abes ola cak bişey yok yani bende erken anne oldum.kac yasındasın