1.ve3.fotograflar bana ait canim. 2.fotoyu baska bir arkadas bana ornek deger olarak yuklediCanim 2. Fotoda beta hcg 21415 diyo hamilesin 5 in ustu degerler gebeliktir..
Hadi ya fark etmedim ben canim
1.ve 3.
1.ve3.fotograflar bana ait canim. 2.fotoyu baska bir arkadas bana ornek deger olarak yukledi
Simdilik olmasinda cok erken, sonra insallahinsallah haberinide aliriz
Allah istedigin zamanda saglikli bebis nasip etsin canımSimdilik olmasinda cok erken, sonra insallah
Cok tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin. Allah hemizin icin en hayirlisini nasip etsinAllah istedigin zamanda saglikli bebis nasip etsin canım
Evet güzel soru, bunu bende anlamamistimBu yumurta gelismini kan testinde nasil anladiniz ??
Evet güzel soru, bunu bende anlamamistim
Canım senin nekadarlıktı ilk yaptıgında kaç gün geçmişti adetten bu sonuç çıkıncaBenimki boyleydi
Canim ben arada hic test yapmadim 9 günüm geçti öyle test yaptim pozitiftir. Haziran ayında pozitifi gördüm mayis ayinda 4 testtimde silik cikmisti hamileyim diye çok umitlenmistim ama hastandim ama haziranda hamile kaldim 9 günüm geçti öyle test yaptim normalde adetlerin düzenlidir hic şaşma ilk defa gecikti ve hamileydimCanım senin nekadarlıktı ilk yaptıgında kaç gün geçmişti adetten bu sonuç çıkınca
Mayısta adetin normalmiydi canım silik çıktı dedin ya belki ordan kaldı desem adet oldun mayısta 1 ay sonramı 21.000 çıktı :)Canim ben arada hic test yapmadim 9 günüm geçti öyle test yaptim pozitiftir. Haziran ayında pozitifi gördüm mayis ayinda 4 testtimde silik cikmisti hamileyim diye çok umitlenmistim ama hastandim ama haziranda hamile kaldim 9 günüm geçti öyle test yaptim normalde adetlerin düzenlidir hic şaşma ilk defa gecikti ve hamileydim
Evet dogurgan haftanda iki gunde bir iliski uygun olan. Ama gec yumurtlama fln oluyorsan ve bilmiyorsan sonraki 1 haftayi daha degerlendir derimDoğurgan günde iki günde bir ilişki ve tam yumurtlama günde hamile kalmam için uygunmu
Mayis ayinda test yaptim 4 tane ve silikti hepsi ama adet oldum canim haziran ayinda hamile kaldim 9 gün sonra test yaptim bhcg 21000 lerdeydi eğer mayista kalmis olsaydim adet görmedim hem de bebek ölçümlerinde haftadan fazla cikardi 5 haziranda adet görmem gerekti gormedimMayısta adetin normalmiydi canım silik çıktı dedin ya belki ordan kaldı desem adet oldun mayısta 1 ay sonramı 21.000 çıktı :)
İlişkiden hemen sonraysa canim biraz zorlanma olmuş olabilirKızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz
Canim ben adetin bitti 10.12.14. Günleri değerlendirdi sonraki hep bos geçti 14. Günüm yumurtlama gunumdu bu uç günden birinde bebisim tutunduDoğurgan günde iki günde bir ilişki ve tam yumurtlama günde hamile kalmam için uygunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?