gebelik

hamilemiyimacaba?

• bebek

OY: 0 0,0%
  • hamilelik

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

prensesaskk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
9
2
1
28
Ben 5 aralikta evlendim 12 aralikta adet olmam lazimdi olmadim dun doktora gittim gebelik gozukmedi tahlilde filan ama dedi yumurtalgn yeni catlamis yani gebelik olmasi yuksek ihtimalmi oluyor ben anlamadim bende olan dsgklrde var adettik geckti normalde hic geckmezdi ama bi haftadan fazal oldu gecikmesi asiri uykum oluyor hep sık idrara cikma kasik bel karin agrisi bide sinir olma ve aglama krizleri oluyor acaba hamismymdr cok istiyoruz esimle doktor 15 gun sonra yine gel dedi ama buraya sormak istiyorim tecrubeli olanlrdn

Yumurta yeni çatlamış dedi yani bugün ilişkiye girsen tutma ihtimali çok yüksek bugün ve yarını kaçırma tutar

Anladim ama ilk gecemden hamile kalmis olabilirmym bazi belirtiler var en onemlisi adettim gecikti hemde cok normalde hic gecikmezdki bilmiyorim anne olmayi cok istedgm icin acaba pisikoljkmi dyorum ama bilmiyorum ilk geceden kalmis olablrmym bnm merak ettigm bu

Olamazsın kan testi yapmışsın negatif çıkmış en garantilisi kan zaten çıkmamış ne güzel yumurtan çatlamış bugün ve yarın deneyin tutar inş

Evet gozukmesi lazimdi sadece idrarda sonuc negatif dedi fazla bilgmde yok zaten cok yeni evliyim eger hamile dgllsem addetim ndn geckti hicc gecikmezkn evlilikla alakasi olablrmi

Evet gozukmesi lazimdi sadece idrarda sonuc negatif dedi fazla bilgmde yok zaten cok yeni evliyim eger hamile dgllsem addetim ndn geckti hicc gecikmezkn evlilikla alakasi olablrmi
Kan testi yaptirmadin mı yoksa sadece idrar mı yaptin

Evlilikle alakası olabilir tabii ki.. Bünye farklı durumla karşılaşıyor yine de belli olmaz siz dikkatli olun

Hem kan hem idrar ama hani kanda bhcg mi ne oyle bi degere bakiliyor ya yuksekse bebis vardr bnm kan tahlilimde ona bakmamislrdi oyle bsy yazmiyordu yani doktor bana dedi olablr15 gun sinra adet olmasan yine gel dedi

Dikat ediyorum ben cok heyecanlym sabirszlaniyorum 15 gun gecsede gitsem zaten adette olmadm hala bu aksamdn beri goguslerimdede agri basladi adetmde olmazdi bu agri inslh bebism vardr ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…