Gebelik

pipilioglum35

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
297
101
303
İzmir
Gunaydin arkadaslar ...size bir sorum var ben gecen hafta saglik ocagana kan vermistim ve bugun gittim sonuc aldim simdi size bir sorum var Beta hcg <1.20 cikmis ve sorum bu sonuc zamanla yukselirmi..yani 5lere gelirmi bana bi bilgi verirmisiniz aceba...tskler

Gunaydin arkadaslar ...size bir sorum var ben gecen hafta saglik ocagana kan vermistim ve bugun gittim sonuc aldim simdi size bir sorum var Beta hcg <1.20 cikmis ve sorum bu sonuc zamanla yukselirmi..yani 5lere gelirmi bana bi bilgi verirmisiniz aceba...tskler
Günaydın bi hafta önce ki verdiğin kan sonucunu bugün mü aldın
Senin bata ne kadar var ki

Benimde adete 1 hafta kala 1.20 idi adet oldum maalesef cok umutlenmistim ama birde tam tersi oldu 2.gebeligimde 1 hafta kala 1.20 iken adet gunu 75 çıkmıştı yani bekleyip gorelim insallah hamissindir:anneadayı:

Insallah melegim44 benim.merak.ettim.bi konu var beta yukselirmi aceba 1.20den yukari bu ay sogan kuru yapistim ve niyetlendim ay bi erken gelio.adetim niyetlenmedim an 3 gun gecio onu anlamiom iste ve adet belirtim filan yok bu ay hic

Erken kan vermişsin canım.adetin geçtikten sonra kan versen daha sağlıklı sonuç alırsın

Adete yakin beta artıyor biraz diye duymuştum ama 12 gun kala yaptırdığın için iş değişir dedigim gibi birinde adet olmustum birinde adet gunu 75 çıkmıştı insallah hamissindir

Adete yakin beta artıyor biraz diye duymuştum ama 12 gun kala yaptırdığın için iş değişir dedigim gibi birinde adet olmustum birinde adet gunu 75 çıkmıştı insallah hamissindir

Back
X