Gebelik

pipilioglum35

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
297
101
303
İzmir
Selam.arkadaslar size bir sorum var ...ben bu ay adettim bittikden sonra sogan kuru yaptim 15 gun boyunca ve normalde dun adet olmam gerekiyordu ve olmadim adet size simdi su sorum sogan kuru adet gecikmesi yapiyormu ...solda batma var bazende o batma saga kayiyor..adet belirtimde hic yok ...

Selam.arkadaslar size bir sorum var ...ben bu ay adettim bittikden sonra sogan kuru yaptim 15 gun boyunca ve normalde dun adet olmam gerekiyordu ve olmadim adet size simdi su sorum sogan kuru adet gecikmesi yapiyormu ...solda batma var bazende o batma saga kayiyor..adet belirtimde hic yok ...
Test yap. Bende gecikme yapmamıştu

soğan bende hiç gecikme yapmadı tam zamanında olmuştum hep. bende bi test yap ya da dediğin gibi yarın git yaptır en güzeli :) inşallah vardır

Ayyy bana umut oldunuz insallah ve tuhaf olan son 5 aydir cok duzensiz bi adetim var bi 28 bi 26 bi 24e kadar inio bi bakmisim 25de gelio.en son 3 ay evvel 3 gun gecikmeli gelmisti ondan teredutt ediom acikcasi...

Merhaba ben de geçen ay soğan kürü yapmıştım adetim tam 8 9 gün gecikmişti bir sürü test yaptım hiçbirinde çıkmamıştı hatta herkese soğan kürü adetimi iyice geciktirdi diyordum meğer hamileymişim geç döllenme olmuş çok şükür adet gecikmesinden 8 gün sonra öğrendim bebeğimi artık söktürücü içicektim son kez yapayım dediğimde çıktı miniğim Allahım sana da nasip etsin inşallah benimki gibidir senin durumun ❤️

hanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..

Son düzenleme:
hanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..
test yapmanın zamanı gelmiş de geçiyor :super:
bu yerleşme kanaması olabilir
test yapın isterseniz? cevabınız orada

Canim merhaba ben 10 aralikta hsg cektirdim adet gecikmesinin 7.günü adet oldum bende adet duzensi ligi yapti ve o ay korundum doktor demisti çünkü ilactan dolayi bu ay gebelik düşünme diye

Canim merhaba ben 10 aralikta hsg cektirdim adet gecikmesinin 7.günü adet oldum bende adet duzensi ligi yapti ve o ay korundum doktor demisti çünkü ilactan dolayi bu ay gebelik düşünme diye[/QUO banada aksini söyledi ya inşallah önümüzdeki ay hamile gelirsin dedi :(

"HSG çekilmesi sonrası kendiliğinden oluşan gebeliklerde bir miktar artış gözlenmektedir. Bunun nedeni olarak ise tüplerdeki hafif yapışıklıkların basınçla verilen ilaç nedeni ile açılması şeklinde açıklanmaktadır. Bir de eğer kısırlığa bir sebep olarak mikrobik bir olay varsa verilen ilacın antimikrobial özellikleri de tedavi edici olabilir.Uzun süredir infertilite/kısırlık problemi çeken bir çiftin HSG çekimi sonrası kendiliğinden gebe kalması bu yüzden şaşırtıcı değildir." Doç.Dr.Selman Laçin

Aa siradan okuyodum benle alakali seyler okudum ben de yazmiym dedim bende gecen ay adetm bittikten sonra hsg cekildim ve yumurtlamam gec oldu oda subat az cekio ya tam hesapladigm gunde adet oldum yani dun ve okadar umutluydum ki bu ay belki hamile kalirim diye ama yine olmadi kizlar ama dikkatimi ceken benim adetim hic bukadar gelmezdi evlenmeden once ki halime döndüm ben gecen sene kurtaj oldm cunku kurtajdan sonra azaldi gibi ve azicik acik renkli geliodu ama hsgden sonra ilk adetim cok yoğun ve ayni onceki gibi olmaya basladi tikaniklik vardi acildi bence ve eskisi gibi guzel adet gormeye basladim normaldede guzeldi ama bukadar yoğun olmazdi hic bi umut belki bu ay adetle iyce temizlenir bidahaki ay kalirim hayirlisi kandiliniz kutlu olsn buarada dua edelm birbirimize

test yaptırdın mı ? sonuc çok merak ettim bende pazartesi günü hsg çektirdim eşimde sperm sayısında düşüklük oldugu için proxeed plus kullanıyor eşim ve 3.aydayız o yüzden çok merak ettimmmmm :KK17:

Back
X