Gebelik

Merhaba bende bu ay hsg çektirdim.
Filmden sonra bir hafta yasak vermisti dr 8.gün iliski oldu ama hesaplamaya göre tam yumurta çatlama günümdü..
Şimdi adetime 2 gün var ama o günden beri kasıkda batma lar kramplar geçmedi..
Ben anestezili oldum ve sonrasında ilaç kullandığım için bu ay olmaz diye düşündüm korunmadım.
Testte yapmıyorum hüsranlar yordu artık..beklemedeyim..
Anestezili hsg ve ilaçla ilk ayında gebe olan saglikli olan varmi?

Merhaba bende bu ay hsg çektirdim.
Filmden sonra bir hafta yasak vermisti dr 8.gün iliski oldu ama hesaplamaya göre tam yumurta çatlama günümdü..
Şimdi adetime 2 gün var ama o günden beri kasıkda batma lar kramplar geçmedi..
Ben anestezili oldum ve sonrasında ilaç kullandığım için bu ay olmaz diye düşündüm korunmadım.
Testte yapmıyorum hüsranlar yordu artık..beklemedeyim..
Anestezili hsg ve ilaçla ilk ayında gebe olan saglikli olan varmi?
Canım test yaptın mı yada adet oldun mu ?

Kızlarrrrr size bi sorum olucak benim.. ben ayın 3ünde hsg çektirdim.. şimdi sorum şu benim çok şükür ki sıkıntı çıkmadı eşiminde sperm sayısında sıkıntı çıktığı için 3aydır
5 GÜN SONRA CANIM

Ya canım ben gene bişi sorucam da sana şimdi ayın 3ünde ben hsg çekildim. Benim sorum şu geçen haftadan beri kaşık ağrım var ve göğüslerim inanılmaz derece de dolgunluk var ve acıyorlar.. çok ilginç bi şekilde hsg çekiminden kaynaklanan kasık ağrısı dicem amma velakin bu göğüs dolgunlığu ve acısı nedir bilemedim :KK57:

Kızlarrrrr size bi sorum olucak benim.. ben ayın 3ünde hsg çektirdim.. şimdi sorum şu benim çok şükür ki sıkıntı çıkmadı eşiminde sperm sayısında sıkıntı çıktığı için 3aydır

Ya canım ben gene bişi sorucam da sana şimdi ayın 3ünde ben hsg çekildim. Benim sorum şu geçen haftadan beri kaşık ağrım var ve göğüslerim inanılmaz derece de dolgunluk var ve acıyorlar.. çok ilginç bi şekilde hsg çekiminden kaynaklanan kasık ağrısı dicem amma velakin bu göğüs dolgunlığu ve acısı nedir bilemedim :KK57:

Bende 24 Mart da hsg cektirmistim
sonrasında tam gününde adetimi oldum 16 nisanda..
Amaaaa...bu süreçte sürekli kasık ağrım ve meme ağrım oldu Dr normal olduğunu söyledi
hatta gebeliğe yordum üzüldüm falan..
Böyle kasık larda gerginlik gibi her an sancılı adet olacakmış gibiydi..adet olduktan sonra gecti hiçbişey kalmadı..
Umarım seninki gebelik ihtimalidir

Tam günümde adet oldum yrn Dr günü bakalım nasıl bir tedavi verecek..
Herşey yolunda ve sebebi bilinmeyen infertilite..daha evvel 2 kere klomen ve ovitrelle igne denemiştim 1 kere daha deniycem sonrasında da tüp bebek için karar verip doğru zamanı beklicem..umarım gerek kalmaz dua edin lutfen

Merhaba kızlar hayırlı ramazanlar, ben geçen haftalarda doktora gittim gecelik için çocuk düşünüyoruz olmuyordu, prolaktinim vardı 58,9 du şimdi 18 düşmüş neyseki yumurtalıklarda falan hiç bir sorun yoktu doktor baktı geçen hafta pazar günü 12 mm sağda çatlama olcak kesinlikle ilişkiye gir dedi bizde öyle yaptık 1 haftayı değerlendirdik bügün doktora gitmem lazım ama gidemedim az önce hapşirirken sol kasıklarıma kramp girdi çok şiddetli ve ara ara batma oluyor sizce nedir bu lütfen yardım edin, Çok uzun oldu kusura bakmayın :/

Back
X